Ontmoetingen

Ontmoetingen - Erik Couwenhoven | Tiliboo-afrobeat.com

...rden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'ontmoeting', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Sex Ontmoetingen - Vinden.nl ... . Ontmoetingen Rust, Ruimte, Rijker leven? De 4 stappen naar een stressvrij leven. Voor de ambitieuze ondernemer. Op reis naar jezelf en jouw ultieme leven. Annulering concerten Verrassende Ontmoetingen Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid om het Coronavirus beheersbaar te houden zijn wij als bestuur van de Stichting Verrassende Ontmoetingen tot onze spijt genoodzaakt de geplande concerten op vrijdag 8 mei a.s. in de Concertzaal Tilburg en zondag 10 mei a.s. in het Chassé Theater tot nader order op te schorten. Ont ... Tine Lievens - Ontmoetingen ... .s. in de Concertzaal Tilburg en zondag 10 mei a.s. in het Chassé Theater tot nader order op te schorten. Ontmoetingen (Paperback). Mack, hoogleraar psychiatrie aan de universiteit van Harvard werkt sinds enkele jaren met mensen die beweren...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Couwenhoven
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Ontmoetingen.pdf

OMSCHRIJVING

"Ontmoetingen / reisverhalen over zee, land en mensen' is een bundeling van reisverhalen over reizen met een zeilboot en een camper, ontroerende en bijzondere ontmoetingen met mensen die de auteur tijdens deze zwerftochten tegenkwam. Vele jaren maakte Erik Couwenhoven zeiltochten langs Europese kusten en woonde met zijn vrouw zes jaar op een zeilboot op de Middellandse Zee. Waar ze langs de Turkse, Griekse, Italiaanse en Franse eilanden en kusten zwierven. Na terugkeer in Nederland werd de zeilboot verkocht en woonden ze enige jaren in de Achterhoek. Maar het reizen bleef kriebelen. Met een oude camper trokken ze er weer op uit. Nu over land door (meestal) Zuid-Europa. Vier jaar woonden ze in hun rijdende woning en reisden door Duitsland, Griekenland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Erik Couwenhoven is schrijver, schilder en reiziger.

Wil je het boek lezen?Ontmoetingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Couwenhoven. Lezen Ontmoetingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN