Ondernemingsrecht in tijden van crisis

Ondernemingsrecht in tijden van crisis - P. van Schilfgaarde | Tiliboo-afrobeat.com

...Ondernemingsrecht in tijden van crisis eenvoudig online bij Wolters Kluwer Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau Gratis verzending Ondernemingsrecht in tijden van crisis ... Ondernemingsrecht in tijden van crisis - P. van ... ... . Het Instituut voor Ondernemingsrecht is een wetenschappelijk studiecentrum op het gebied van het... Artikel 'Diversiteit in tijden van crisis' in themanummer Ondernemingsrecht Advocaat Charlotte Perquin-Deelen schreef een artikel voor het themanummer 'Ondernemingsrecht in tijden van corona' van het tijdschrift Ondernemingsrecht van Wolters Kluwer. In dit artikel gaat ze in op de waarde van diversiteit, juist ook in tijden van crisis. Auteur: Stéphanie Abiraad (Deminor) Publicatiedatum: 04/05/2020 De Covid-19-viru ... Studystore | Ondernemingsrecht in tijden van crisis ... ... . In dit artikel gaat ze in op de waarde van diversiteit, juist ook in tijden van crisis. Auteur: Stéphanie Abiraad (Deminor) Publicatiedatum: 04/05/2020 De Covid-19-viruspandemie heeft een grote impac...

INFORMATIE

AUTEUR
P. van Schilfgaarde
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemingsrecht in tijden van crisis.pdf

OMSCHRIJVING

Het Instituut voor Ondernemingsrecht is een wetenschappelijk studiecentrum op het gebied van het rechtspersonenrecht, ondernemingsrecht en effectenrecht van de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het staat onder leiding van prof. mr. J.B. Wezeman (RUG) en prof. mr. M.J. Kroeze (EUR).Op 9 en 10 november 2012 organiseerde het Instituut voor Ondernemingsrecht zijn tweejaarlijkse congres, wederom in Pathé Groningen. Het Instituut koos dit keer als congresthema `Ondernemingsrecht in tijden van crisis.De crisis heeft grote invloed op de omstandigheden waarin ondernemingen opereren en is niet zonder gevolgen gebleven voor de continuïteit van veel ondernemingen. Vraagstukken op het terrein van governance, verantwoording en aansprakelijkheid zijn daarom actueler dan ooit.Deze bundel bevat de uitgewerkte voordrachten en een verslag van de tijdens het congres gevoerde discussie. Met bijdragen van: prof.mr. P. van Schilfgaarde, prof.mr. H.E. Boschma, prof. mr. J.B.S. Hijink, prof. mr. J.W. Winter, prof. mr. J.H.M. Willems, prof. dr. J.A. van Manen RA, mr. A.R.J. Croiset van Uchelen, mr. C.W.M. Lieverse, prof. mr. L. Timmerman.

Wil je het boek lezen?Ondernemingsrecht in tijden van crisis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. van Schilfgaarde. Lezen Ondernemingsrecht in tijden van crisis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN