Met vrienden van de smaak aan tafel

Met vrienden van de smaak aan tafel - Didier Bastiaens | Tiliboo-afrobeat.com

... van de Smaak plaatst één lange tafel ergens in het veld ... Vrienden van de Smaak: een unieke locatie, één lange tafel ... ... . Een topchef kookt in openlucht met lokale producten. Met Vrienden van de Smaak aan tafel Inspirerende gerechten met lokale producten incl. 84 recepten van Belgische topchefs. Een smaakvolle bundel boordevol sfeerbeelden van de bijzondere, nagenoeg onbekende locaties waar we aan tafel schoven. Met passionele verhalen van de producenten en telers, de heerlijke seizoensproducten en geheimen van de koks. Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak org ... Vrienden van de Smaak sfeerbeelden ... . Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak organiseert sinds 2012 bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal gasten, geniet je van een vijfgangendiner van een regionale topchef in openlucht. Op je bord: seizoensproducten van lokale producenten, die hun verhaal aan tafel ... Vrienden van de Smaak is een rondreizend restaurant zonder muren dat deze zomer voor het e...

INFORMATIE

AUTEUR
Didier Bastiaens
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Met vrienden van de smaak aan tafel.pdf

OMSCHRIJVING

Wie ooit mee aan tafel schoof bij Vrienden van de Smaak genoot van een ontdekkingstocht naar authentieke smaken, pure productenen prachtige plekken. Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak organiseert sinds 2012 bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal gasten, geniet je van een vijfgangendiner van een regionale topchef in openlucht. Op je bord: seizoensproducten van lokale producenten, die hun verhaal aan tafel komen vertellen. In dit prachtige kijkboek vind je niet alleen informatie over lokale producten en ingrediënten, maar krijg je eveneens een uitzonderlijke inkijk in enkele bijzondere, nagenoeg onbekende locaties in België: het kasteel van Hex in Heers, het Ursulinenklooster in Sint- Katelijne-Waver, het wijndomein van Chenoy in Emines... Bij elke locatie hoort een Belgische topchef, die een heerlijk vijfgangenmenu voorstelt. Wout Bru,Kwinten De Paepe, Yannick Van Aeken en vele anderen geven hun keukengeheimen prijs.

Wil je het boek lezen?Met vrienden van de smaak aan tafel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Didier Bastiaens. Lezen Met vrienden van de smaak aan tafel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN