Grote mensen pesten niet

Grote mensen pesten niet - Ronald Huttinga | Tiliboo-afrobeat.com

...nsen pesten niet (Hardcover). Pesten komt voor in alle lagen van de samenleving en in leeftijdsgroepen ... Grote mensen pesten niet, Ronald Huttinga - Hardback ... ... . Pesten op de werkvloer komt veel voor en... Pesten heeft namelijk een enorme impact op iemands leven. En pesten gebeurt echt niet alleen op school, grote mensen pesten ook. Zo worden 80.000 werknemers in Nederland structureel gepest. Het kost het Nederlands bedrijfsleven bovendien veel geld om het gemis van overspannen of zieke medewerkers als gevolg van pesten op te vangen. Grote mensen pesten toch niet? Toen Changelab vorderde en we ons onderdompelden in het onderwerp ble ... Grote Mensen Pesten Niet | Facebook ... . Grote mensen pesten toch niet? Toen Changelab vorderde en we ons onderdompelden in het onderwerp bleek niets minder waar. Pesten bleek overal voor te komen. We spraken mensen uit alle lagen van de bevolking en kregen te maken met pesten op school, de werkvloer, het bejaardentehuis, de wijk, onder daklozen. Grote mensen pesten niet. 98 likes. Actiegroep van jonge Amersfoorters die een brede bewustwo...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Huttinga
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Grote mensen pesten niet.pdf

OMSCHRIJVING

Pesten komt voor in alle lagen van de samenleving en in leeftijdsgroepen. Pesten op de werkvloer komt veel voor en de gevolgen kunnen zeer schadelijk zijn. In dit boek staan aangrijpende ervaringsverhalen over pesten op de werkvloer. Echt verhalen van echte mensen.Zij delen hun verhalen omdat zij het belangrijk vinden mee te werken aan meer bewustzijn op dit gebied. Tussen de verhalen door vindt u uitleg, achtergrondinformatie en reflectie over pesten op de werkvloer. Over de meest voorkomende vormen van pesten, de rol van omstanders en de te nemen stappen als collega of leidinggevende.

Wil je het boek lezen?Grote mensen pesten niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Huttinga. Lezen Grote mensen pesten niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN