Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen

Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen - C.G. Dijkstra | Tiliboo-afrobeat.com

...-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen (Paperback) ... PDF Download Macramé nieuwe stijl! | BANK72 PDF ... . Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen 1e druk is... Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen 1e druk is een boek van C.G. Dijkstra uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012398039 Cumulatie van belastingen bij natuurlijke personen is een thema dat veel burgers bezighoudt. Belasting betalen wordt door weinigen als een hobby gezien, dubbel belasting betalen al helemaal niet. Artikelen van Fiscaal-Wetenschappelijke Reeks koop je eenvoudig o ... Boek: Cumulatie van belastingen - Geschreven door C.G ... ... . Artikelen van Fiscaal-Wetenschappelijke Reeks koop je eenvoudig online bij bol.com. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Let op: Het is erg druk. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Voor meer informatie omtrent het coronavirus ... Beschrijving Fiscaal-wetenschappelijke reeks: Cumulatie...

INFORMATIE

AUTEUR
C.G. Dijkstra
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen.pdf

OMSCHRIJVING

Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen 1e druk is een boek van C.G. Dijkstra uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012398039 Cumulatie van belastingen bij natuurlijke personen is een thema dat veel burgers bezighoudt. Belasting betalen wordt door weinigen als een hobby gezien, dubbel belasting betalen al helemaal niet. Fiscale adviseurs trachten deze dubbele belasting te vermijden. In de wetenschap kwam het vaak terloops aan de orde, maar het onderwerp is nooit in zijn breedte doordacht. Dit boek probeert deze leemte in te vullen. Het gaat enerzijds in op de vraag wat als cumulatie van belastingen moet worden gezien, plaatst het in een historische context, maar voorziet anderzijds ook van een analyse van het nationale recht omtrent dit onderwerp. Cumulatie van belastingen kan zich op velerlei wijze voordoen, maar wordt soms geheel, soms gedeeltelijk en soms helemaal niet door de belastingwetgeving voorkomen. De samenloop tussen de heffing van inkomstenbelasting, schenken erfbelasting (en overdrachtsbelasting) wordt besproken. Daarnaast wordt ook ingegaan op genoemde samenloop in internationale context. Een fenomeen dat zich door de globalisering meer en meer voordoet. Tevens komt de behandeling van het thema cumulatie van belastingen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk aan de orde.

Wil je het boek lezen?Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.G. Dijkstra. Lezen Fiscaal-wetenschappelijke reeks 26 - Cumulatie van belastingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN