Witmeer

Witmeer - Erik Terlouw | Tiliboo-afrobeat.com

...& Odijk, specialist in o.a. Porsche sinds 1978! Naast het fraaie aanbod Porsche en andere bijzondere auto's, bieden wij u ook vakkundig onderhoud & reparatie! Witmeer ... Wandelroute 980212: Wandelen door de Loonse en Dr... ... . 26 likes. WITMEER, debuutroman van Erik Terlouw waarin de laatste levensfase bijzonder is doordat het denken en doen van Marc en KIm er kleur aangeeft. De wandeling leidt ons in noordelijke richting langs KNP77 en voorbij het rustiek verscholen gelegen buitenhuis 'Witmeer' met zijn rood-witte zandloperluiken en opvallende windwijzer. Zo bereiken we de 'De Klinkert'. Witmeer; Levenseinderoman Een bijzonder boek met een intrigerend verhaal van Marc en Kim. Tijdens het lezen voelde het heel surreal ... The Witmer Pentagon City | Luxury Apartments for Rent in ... ... . Zo bereiken we de 'De Klinkert'. Witmeer; Levenseinderoman Een bijzonder boek met een intrigerend verhaal van Marc en Kim. Tijdens het lezen voelde het heel surrealistisch, de weidsheid, de dreiging, onzekerheid over beider toekomst en elkaar niet kunnen vi...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Terlouw
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Witmeer.pdf

OMSCHRIJVING

Marc Stroet is net gepensioneerd als hij uit Brussel een subsidie krijgt toegewezen die hem in staat stelt twee jaar te werken aan het opzetten van een Europees raamwerk dat mensen de mogelijkheid biedt een virtueel graf op te zetten. Hij schrikt van deze onverwachte toewijzing, omdat die te veel inbreuk dreigt te gaan maken op zijn net verworven vrijheid. Marc en zijn vrouw Kim zijn juist begonnen een nog openstaande weg naar hun levenseinde uit te stippelen. Door snel groeiende maatschappelijke tegenstellingen worden ze geconfronteerd met geweld. Dat doet hun gevestigde positie wankelen. Het huwelijk komt onder druk te staan waardoor het vooruitzicht om samen verder te gaan niet meer zo vanzelfsprekend is.

Wil je het boek lezen?Witmeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Terlouw. Lezen Witmeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN