Vier stukken

Vier stukken - A. D'Electrique | Tiliboo-afrobeat.com

...volledige afleveringen van onze programma's op VIER ... 75 jaar bevrijding | Duitsland in vier stukken verdeeld ... ... .be Stukken van Mensen goes 2.0. In het vijfde seizoen was de concurrentie nog nooit zo groot, want drie nieuwe experten mengen zich mee in de strijd: veilingmeester Carlo Bonte, antiquair Frank Van Laer en vintage specialist Yves Chung. Zo azen er dit keer in totaal maar liefst acht experten op dezelfde pronkstukken. Vier stukken op één toon (Quattro Pezzi (su una nota sola)) is een compositie van de Italiaanse componist Giacinto Scelsi. Het is geschreven voor ensemble. Compositie. De c ... 75 jaar geleden: Duitsland in vier stukken verdeeld | NOS ... ... . Het is geschreven voor ensemble. Compositie. De compositie is een werk, dat bestaat uit vier naamloze delen (1e beweging, etc.), waarbij ... Vier stukken. In dit boek worden voor het eerst de teksten van Vitale Delen, De Onthoofde Hand, Cutup/Uppercut en Het Periodiek Systee...

INFORMATIE

AUTEUR
A. D'Electrique
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vier stukken.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek worden voor het eerst de teksten van Vitale Delen, De Onthoofde Hand, Cutup/Uppercut en Het Periodiek Systeem der Elementen, gepubliceerd. De theatergroep Alex d'Electrique speelde deze voorstellingen in de periode 1993-1996. De teksten zijn fragmentarisch, zijn koortsachtig, zijn gebaseerd op historische gegevens, op mythen, op filmstructuren, ze zijn gestructureerde chaos. Ze zijn geïnspireerd door Monty Python, tekenfilms van Tex Avery, Pop, Performance Art, Futurisme, Dadaïsme, Fluxus, B-films en alle verhalen die door de Europese cultuur heen dwarrelen. Er een narratieve lijn in zoeken is een absurde bezigheid. In de Inleiding wordt Cutup/Uppercut bijvoorbeeld als volgt getypeerd: 'De voorstelling is een slecht getimed schilderij, een film, gesneden door een Parkinson-patiënt, gemonteerd door een zwaargestoorde en nagesynchroniseerd door een De-la-Tourette-lijder.' In deze publikatie vechten de teksten om een autonoom bestaan, los van Alex d'Electrique.

Wil je het boek lezen?Vier stukken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. D'Electrique. Lezen Vier stukken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN