Overtuigen: Hoe Doe Je Dat?

Overtuigen: Hoe Doe Je Dat? - Erik van der Spek | Tiliboo-afrobeat.com

...gen: hoe doe je dat? Zou het niet makkelijk zijn als je alles gedaan zou krijgen zoals jij het zou willen? Oké, misschien niet alles, maar toch zeker wel een groot deel ... Overtuigend en krachtig leren adviseren: hoe doe je dat? ... . Overtuigen is een eigenschap die we allemaal wel goed willen beheersen. Gelukkig is overtuigen met wat oefeningen te leren. Hoe kun je overtuigen? Sommige mensen hebben het van nature: ze hebben zo'n uitstraling dat anderen eigenlijk meteen van hen aannemen wat ze zeggen. En wie door zijn publiek bij voorbaat al geaccepteerd wordt als deskundige, zoals de arts met zijn witte jas, zal minder moeite hebben zijn verhaal aan de man te breng ... Beïnvloeden en Overtuigen hoe doe je dat? (meestal niet ... ... . En wie door zijn publiek bij voorbaat al geaccepteerd wordt als deskundige, zoals de arts met zijn witte jas, zal minder moeite hebben zijn verhaal aan de man te brengen.Voor de meeste mensen geldt echter dat ze meer moeite moeten steken in het ... Beïnvloeden en overtuigen, hoe doe je dat? In heel veel verschillende situaties zou je willen dat je een ander kon beïnvloeden en overtuigen. In veel sollicitatieprocedures wordt het als competentie ook gevraagd. Toch hebben...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik van der Spek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Overtuigen: Hoe Doe Je Dat?.pdf

OMSCHRIJVING

In de serie Hoe formuleer ik het? Staat communicatie op de werkvloer centraal. Elk deel biedt tal van praktische tips over de meest effectieve aanpak in herkenbare werksituaties. Overtuigingskracht speelt een grote rol bij het schrijven van brieven of rapporten, bij presentaties en vergaderingen, bij verkopen en onderhandelen. Wie zijn toehoorders kan overtuigen, opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Overtuigen kun je niet leren, maar argumenteren, presenteren en debatteren gelukkig wel. In Overtuigen: hoe doe je dat? Leest u stap voor stap hoe u daarbij te werk gaat. Daarbij komen argumentatiestructuren en -schema's aan de orde, maar ook debattechnieken en drogredenen. Elk hoofdstuk bevat tips en richtlijnen waarmee u direct aan overtuigingskracht kunt winnen.

Wil je het boek lezen?Overtuigen: Hoe Doe Je Dat? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik van der Spek. Lezen Overtuigen: Hoe Doe Je Dat? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN