Fundamentele begrippen van algemene chemie

Fundamentele begrippen van algemene chemie - Karel Bruggemans | Tiliboo-afrobeat.com

...entele begrippen van algemene chemie behandelt de essentie van de chemie ... Fundamentele begrippen van algemene chemie - K. Bruggemans ... ... . In dit standaardwerk komen alle eindtermen voor chemie in het secundair onderwijs aan bod, zodat de leerdoelen van de overeenkomstige leerplannen ermee kunnen worden bereikt. Fundamentele begrippen van algemene chemie Karel Bruggemans - Yvette Herzog Volledig vernieuwde, uitgebreide uitgave van het klassiek geworden handboek voor basischemie. De tekst is didactisch opgebouwd als een cursus, maar kan ook dienstdo ... Handboekenreeksen chemie - VAN IN ... . De tekst is didactisch opgebouwd als een cursus, maar kan ook dienstdoen als basisreferentie of naslagwerk bij andere cursussen. Fundamentele begrippen van algemene chemie (Losbladig). Behandelt de essenti...

INFORMATIE

AUTEUR
Karel Bruggemans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fundamentele begrippen van algemene chemie.pdf

OMSCHRIJVING

Behandelt de essentie van de anorganische chemie. Uiterst geschikt als basisreferentie, handboek en naslagwerk. In overeenstemming met de leerplannen aso en tso voor ten minste 2 uur chemie per week. Een solide basis voor hogere studies.

Wil je het boek lezen?Fundamentele begrippen van algemene chemie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karel Bruggemans. Lezen Fundamentele begrippen van algemene chemie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN