Fiscaal compendium btw

Fiscaal compendium btw - none | Tiliboo-afrobeat.com

... compendium btw (Paperback). Fiscaal Compendium - Btw geeft een een volledig overzicht van de btw ... Fiscaal Compendium - Invordering federale fiscale schulden ... ... . De structuur van het boek volgt voornamelijk... Fiscaal compendium btw 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046595558 . Fiscaal Compendium - Btw geeft een een volledig overzicht van de btw. De structuur van het boek volgt voornamelijk de structuur van het Belgische WBTW: Deel I: overzicht van de ontwikkeling van het btw-stelsel Fiscaal Compendium - Btw geeft een een volledig overzicht van de btw. De structuur van het boek volgt voornamelijk de structuur van het Belgische WBTW: Deel I: overz ... Fiscaal Compendium Btw PDF Online ... . De structuur van het boek volgt voornamelijk de structuur van het Belgische WBTW: Deel I: overzicht van de ontwikkeling van het btw-stelsel; Deel II: overzicht van de wijze waarop het btw-stelsel functioneert Fiscaal compendium - fiscale procedure inkomstenbelastingen 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België. I...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiscaal compendium btw.pdf

OMSCHRIJVING

Fiscaal Compendium – Btw geeft een een volledig overzicht van de btw. De structuur van het boek volgt voornamelijk de structuur van het Belgische WBTW:Deel I: overzicht van de ontwikkeling van het btw-stelselDeel II: overzicht van de wijze waarop het btw-stelsel functioneertDeel III: geografisch toepassingsgebied en omschrijving van enkele communautaire begrippenDeel IV: de belastbare handelingenDeel V: de belastingplichtDeel VI: de werkingssfeer van de btwDeel VII: de maatstaf van heffingDeel VIII: tarief van de btwDeel IX: de btw-vrijstellingenDeel X: aftrek van voorbelastingDeel XI: voldoening van de btwDeel XII: vordering tot teruggaafDeel XIII: maatregelen voor de voldoening van de btwDeel XIV: procedureDoorheen het boek wordt er voldoende aandacht besteed aan basisbegrippen en de uiteenzetting wordt geïllustreerd met talrijke voorbeelden. Zo zal ook een niet-specialist probleemloos zijn weg vinden in dit overzichtelijk naslagwerk. Door de verwerking van recente (Europese) rechtspraak, aanschrijvingen en administratieve beslissingen vormt dit werk ook een leidraad voor al wie in de praktijk met de btw geconfronteerd wordt.Dit boek verschijnt in de reeks Fiscaal Compendium, in samenwerking met Fiscale Hogeschool Brussel. Deze boekenreeks bundelt en structureert informatie van alle takken van het fiscaal recht. Ieder boek in de reeks behandelt een specifieke tak van het fiscaal recht. U krijgt een grondig overzicht van de wetgeving, de rechtspraak en de circulaires, voorzien van een diepgaande commentaar van een specialist ter zake, inclusief vele concrete voorbeelden en praktische tips.Neem een abonnement op de reeks Fiscaal Compendium en geniet een extra korting van 15 % bovenop de voordelige abonnementsprijs van dit boek. U ontvangt dan automatisch elk nieuw boek in de reeks.

Wil je het boek lezen?Fiscaal compendium btw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Fiscaal compendium btw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN