De Zilveren Citadel

De Zilveren Citadel - Anthony Horowitz | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij De zilveren citadel. de zilveren citadel is een erg spannend boek ... De zilveren citadel tweedehands kopen - €8 | Books in Belgium ... . Van het begin tot het einde zit je aan je stoel vast genageld. Verder zijn de andere boeken van anthony horowitz naar mijn mening erg goed. danielle leder. De zilveren citadel | ISBN 9789050163576 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Scholieren.com helpt scholieren om samen betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen. Op een inspirerende, eerlijke ... De zilveren citadel by Anthony Horowitz - goodreads.com ... . Met kennis, actualiteit, tips en meningen. Op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. 1989 - De zilveren citadel (Facet, 4e druk 2002) 1991 - De dag van de draak (Facet, 4e druk 2002) Andere titels. 1985 - De nacht van de schorpioen (face...

INFORMATIE

AUTEUR
Anthony Horowitz
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Zilveren Citadel.pdf

OMSCHRIJVING

Een 14 jarige gedachtenlezende tweeling raakt betrokken bij allerlei sinistere zaken. Een van de jongens wordt ontvoerd en opgesloten in de zilveren citadel. Eerst lijkt alles te draaien om een gigantisch drugsimperium, maar als Martin Hopkins contact met hem zoekt blijkt het probleem al vlug de eeuwige strijd tussen goed en kwaad te zijn. De duivel himself is de strijd aangegaan en met behulp van tijdreizen, strijders met reptielkoppen en zwarte ruiters met gloeiende oranje ogen, wordt een spannend geheel beschreven waarbij het goede lijkt te overwinnen.

Wil je het boek lezen?De Zilveren Citadel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthony Horowitz. Lezen De Zilveren Citadel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN