Snij- En Naaitechnieken

Snij- En Naaitechnieken - Irma Eskes | Tiliboo-afrobeat.com

...n Naaitechnieken (Paperback). In deze uitgave toont Irma Eskes hoe je patchwork kunt maken zonder gebruik van mallen ... H&M lanceert collectie van Design Award winnaar 2014 ... ... . Met behulp van een rolmes... Basiskennis en naaitechnieken kun je nooit genoeg blijven bijspijkeren. Vandaar deze rubriek met ditmaal uitleg over het naaien van een tailleband op vorm zonder overslag. Tailleband op vorm zonder overslag 1 Speld, rijg en stik de zijnaden van de tailleband en van de belegband. 2 Speld, rijg en stik de tailleband langs de bovenrand, laat… Hobby en Vrije tijd Advertentie m1546285540. 2 qui ... Zachte jersey kimono | David Nieper ... . 2 Speld, rijg en stik de tailleband langs de bovenrand, laat… Hobby en Vrije tijd Advertentie m1546285540. 2 quilt boek snij en naaitechnieken. 23 23 x gezien 0 0 x bewaard sinds 04 mei '20, 12:16. Bewaar ... Get this from a library! Snij- en naaitechnieken. [Irma Eskes; et al] -- Beschrijving van technieken om op een snelle manier een quilt te maken; met voorbeelden. 28-mei-2019 - D...

INFORMATIE

AUTEUR
Irma Eskes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Snij- En Naaitechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

In deze uitgave toont Irma Eskes hoe je patchwork kunt maken zonder gebruik van mallen. Met behulp van een rolmes en speciale quiltlinialen worden alle stukjes stof precies gelijk en bij het aan elkaar zetten kloppen de puntjes dan ook exact. In tekst en beeld wordt de werkwijze voor het snijden duidelijk uitgelegd. Vervolgens toont Irma hoe de lapjes met behulp van een naaimachine aan elkaar gezet moeten worden. Naast de besproken werkstukken bevat dit boek ook een galerie met voorbeelden die als inspiratiebron kunnen dienen.

Wil je het boek lezen?Snij- En Naaitechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irma Eskes. Lezen Snij- En Naaitechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN