Siegfried: 001

Siegfried: 001 - Alex Alice | Tiliboo-afrobeat.com

...d: 001 (Paperback). Siegfried, een vrije bewerking van de Nibelungensage die Wagner de inspiratie gaf voor een van zijn mooiste opera's, is een ... Tom Siegfried - Amazon.com: Online Shopping for ... ... ... Siegfried: 001. 23,99. Verkoop door PINCEEL. In winkelwagen Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze klantenservice is ... SIEGFRIED, DEEL 001: SIEGFRIED. Schrijf de eerste review over dit product . € 17,95 Stream 001 - Once Upon A Time (Siegfried) by Official ... bol.com | Siegfried: 003 Godenschemering, Alex Alice ... ... ... SIEGFRIED, DEEL 001: SIEGFRIED. Schrijf de eerste review over dit product . € 17,95 Stream 001 - Once Upon A Time (Siegfried) by Official Undertale Community OST from desktop or your mobile device Edició del ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Alice
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Siegfried: 001.pdf

OMSCHRIJVING

Siegfried, een vrije bewerking van de Nibelungensage die Wagner de inspiratie gaf voor een van zijn mooiste opera’s, is een hoogtepunt van heroïc-fantasy. Deze boeiende strip grijpt terug op de oude traditie van mythen en legenden. Het eerste deel van deze schitterende trilogie van Alex Alice, de begenadigde auteur van Het Derde Testament, vertelt de kinderjaren van Siegfried, de halfgod die te midden van de wolven werd grootgebracht door de Nibelung Mime. Met dit eerste deel plaatst de serie zich direct in het topklassement van de 9e kunst.Siegfried is het evenement van het jaar 2007. Met dit op de Nibelungensage gebaseerde verhaal verwelkomt Dargaud een grootmeester van de stripkunst: Alex Alice, auteur van de bij Glénat gepubliceerde serie Het Derde Testament. Siegfried werd geboren uit de liefde tussen een mens en een Walkure. Onwetend van het bestaan van mensen en goden, wordt hij opgevoed door Mime, één van de laatste Nibelungen die ver van de mensen in een somber woud leeft. Siegfried groeit op in eenzaamheid en moet voor Mime allerhande klusjes opknappen. Hij krijgt alleen vriendschap van een troep wolven. Maar na verloop van jaren wil de jongeman zijn echte ouders leren kennen en gaat hij op zoek naar de mensen. Oppergod Odin wil, net als Mime, dat Siegfried de strijd aanbindt met Fafnir, de enorme draak die in het binnenste van de aarde woont en die het Rijngoud bezit.De Ring der Nibelungen is een Germaanse en Noorse sage die Richard Wagner heeft gebruikt voor zijn gelijknamige operareeks. Deze mythe is een van de belangrijke bronnen van de hedendaagse literatuur. Ook de Lord of de Rings van J.R.R. Tolkien is er rechtstreeks aan ontleend.

Wil je het boek lezen?Siegfried: 001 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Alice. Lezen Siegfried: 001 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN