2050. een korte geschiedenis van de toekomst

2050. een korte geschiedenis van de toekomst - Jennifer Beauloye | Tiliboo-afrobeat.com

...een korte geschiedenis van de toekomst (Hardcover) ... 2050. een korte geschiedenis van de toekomst - (ISBN ... ... . De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en het Louvre organiseren samen een... 2050. een korte geschiedenis van de toekomst | ISBN 9789461612526 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De tentoonstelling 2050, een korte geschiedenis van de toekomst wil het over hete hangijzers hebben zoals mondiale conflicten en (over)consumptie. ... 2050. Een korte geschiedenis van de toekomst ... 2050. Een korte geschiedenis van de toekomst? | PALA vzw ... . ... 2050. Een korte geschiedenis van de toekomst? 19 januari 2016. Deze tentoonstelling liept tot 24 januari in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in Brussel. Toch blijft het nuttig om een kritiek te formuleren: het is jammer dat de titel, zelfs al tempert het woordje 'korte' de verwa...

INFORMATIE

AUTEUR
Jennifer Beauloye
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
2050. een korte geschiedenis van de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en het Louvre organiseren samen een exclusief en innovatief project, geïnspireerd door het werk van Jacques Attali Een korte geschiedenis van de toekomst. Het project bestaat uit twee onafhankelijke doch complementaire tentoonstellingen met hetzelfde uitgangspunt:de dynamiek die onze maatschappij vorm geeft sinds het ontstaan van de mensheid tot de horizon van 2050. De tentoonstelling in het Louvre maakt een projectie van de toekomst op basis van een subjectieve lezing van het verleden, verbeeld en gedragen door de artistieke creaties van de afgelopen millennia. De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België focussen op hedendaagse kunstwerken die een aantal maatschappelijke thema's aankaarten - van globalisatie tot de commercialisering van tijd, van consumptiegedrag tot de transformatie van de planeet.Deze thema's worden ontwikkeld aan de hand van het werk van hedendaagse internationale kunstenaars zoals Sugimoto, Boetti, Kingelez, Warhol, LaChapelle, Gursky, Op de Beeck, Yongliang, Turk, Alÿs, enz. Zonder te willen moraliseren, wil dit project de toeschouwer aanzetten tot reflectie over de impact van het menselijk handelen op de toekomst.

Wil je het boek lezen?2050. een korte geschiedenis van de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jennifer Beauloye. Lezen 2050. een korte geschiedenis van de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN