Sociale tandheelkunde in de praktijk

Sociale tandheelkunde in de praktijk - Jan den Dekker | Tiliboo-afrobeat.com

...tandheelkunde in de praktijk. ... editie geeft een zeer overzichtelijk beeld van de maatschappelijke en politieke factoren die raken aan de dagelijkse praktijk van de tandarts-algemeen practicus ... Aanvulling op het boek Sociale tandheelkunde in de praktijk ... . Zo staan er in dit boek talloze uitspraken die de lezer aan het denken zet. Sociale tandheelkunde in de praktijk Dr. J. den Dekker Mondzorg is een onderdeel van de gezondheidszorg waar vrijwel iedere Nederlander - jong en oud - gebruik van maakt. De wereld van de mondzorg met zijn eigen systemen en tradities is echter vaak moeilijk te begrijpen en voor velen onbekend. Welkom op de website van de afdeling Sociale Tandheelkunde van het A ... Sociale tandheelkunde in de praktijk… - voor €39,50 ... . De wereld van de mondzorg met zijn eigen systemen en tradities is echter vaak moeilijk te begrijpen en voor velen onbekend. Welkom op de website van de afdeling Sociale Tandheelkunde van het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA) Voorlopig kunt u kiezen uit de onderstaande onderdelen: Statistiek en Methodologie ondersteuning (voor studenten) Zaal Reservering Systeem (voor medewerk...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan den Dekker
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociale tandheelkunde in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Sociale tandheelkunde in de praktijkDr. J. den DekkerMondzorg is een onderdeel van de gezondheidszorg waar vrijweliedere Nederlander - jong en oud - gebruik van maakt. De wereldvan de mondzorg met zijn eigen systemen en tradities is echter vaak moeilijk te begrijpen en voor velen onbekend. Dit boek geeft inzicht in de structuur van de mondzorg en de werking van het systeem in de praktijk. Aan bod komen onder meer de organisatie van de mondzorg, de financiering, wetgeving, toezicht en de doelmatigheid van de zorg.Hoe is de situatie geworden tot hoe die nu is en hoe zal de mondzorgin de toekomst georganiseerd zijn?Het boek is bestemd voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde,maar uiteraard ook voor tandartsen, mondhygiënisten en anderen die belang stellen in de (ontwikkeling van) de mondzorg.

Wil je het boek lezen?Sociale tandheelkunde in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan den Dekker. Lezen Sociale tandheelkunde in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN