Service management

Service management - Jos Gielkens | Tiliboo-afrobeat.com

...Management is dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en -professionals ... IT service management - Wikipedia ... . Lees meer over o.a. schoonmaakmiddelen, materialen en sanitair IT service management (ITSM) is the activities that are performed by an organization to design, plan, deliver, operate and control information technology (IT) services offered to customers.. Differing from more technology-oriented IT management approaches like network management and IT systems management, IT service management is characterized by adopting a process approach towards management ... IT service management is een benaming voor het procesmatig aansturen van de we ... IT service management - Wikipedia ... ... IT service management is een benaming voor het procesmatig aansturen van de werkwijze van IT-beheer. IT service management wordt ook wel afgekort als ITSM. IT service management is een onderdeel van IT-beheer. Naast IT service management komen binnen IT-beheer ook andere disciplines voor, zoals technisch...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Gielkens
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Service management.pdf

OMSCHRIJVING

Service Management heeft betrekking op de toegevoegde waarde van de dienstverlening voor de klant, maar er bestaat géén eenduidige definitie van Service Management c.q. dienstverlening. Of u dienstverlener bent of klant: voor alle betrokken partijen is het essentieel dat dezelfde SMART-definitie van dienstverlening wordt gehanteerd. In dit boek over dienstverlening bespreekt Jos Gielkens de voorwaarden voor succesvolle, expliciete afspraken omtrent de dienstverlening, optimale inrichting van de serviceorganisatie, borging van kwaliteit en het minimaliseren van 'het gat' tussen klantverwachtingen en de KPI's van de leverancier. Middels eenduidige, transparante definities en met de juiste SMART kengetallen, wordt de tevredenheid van de klant aanzienlijk verbeterd zonder ingrijpende investeringen! Aan de hand van vier eenvoudige en pragmatische processtappen wordt alle betrokken partijen duidelijk gemaakt hoe Service Management kan worden geïmplementeerd naar tevredenheid van alle betrokkenen! In tegenstelling tot de vele boeken over methoden en methodieken, frameworks en best practices, betreft het hier geen theoretisch of wetenschappelijke beschouwing, maar een empirische benadering die in de praktijk al vele jaren zijn succes heeft bewezen. De ervaring leert, dat door de eenvoud en eenduidigheid deze aanpak binnen iedere organisatie succesvol kan worden geïmplementeerd. Over de auteurJos Gielkens werkt al sinds 1984 in de automatiseringsbranche. In die tijd heeft hij professioneel nogal wat theorieën, methodieken, modellen en frameworks bestudeerd, en gaandeweg zag hij de nadelen van de verschillende benaderingen. Nu heeft hij een methode ontwikkeld die zich kenmerkt door eenvoud en eenduidigheid, maar die ook binnen alle organisaties toepasbaar is gebleken en snel tot resultaat leidt.

Wil je het boek lezen?Service management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Gielkens. Lezen Service management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN