Grenzeloos ondernemen

Grenzeloos ondernemen - M. Gadourek | Tiliboo-afrobeat.com

...oos Ondernemen is dé wereldwijde podcast en community over ondernemen, exporteren en zakendoen in het buitenland ... ‎Grenzeloos Ondernemen op Apple Podcasts ... . Van startup tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá. Grenzeloos Ondernemen De auteur. GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de euregio. Lees meer. GO DEEL 2 BESTELLEN. Het boek is een ... Grenzeloos Ondernemen dé wereldwijde podcast over ondernem ... Podcasts | Grenzeloos Ondernemen ... . Lees meer. GO DEEL 2 BESTELLEN. Het boek is een ... Grenzeloos Ondernemen dé wereldwijde podcast over ondernemen en zakendoen in het buitenland. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá. www.grenzeloosondernemen.com Grenzeloos ondernemen, er is veel meer mogelijk dan je denkt. Online, offline en Internationaal zaken doen ...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Gadourek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grenzeloos ondernemen.pdf

OMSCHRIJVING

Grenzeloos ondernemen gaat in op alle fasen in de ontwikkeling van international ventures. De auteur bespreekt diepgaand de uitdagingen die je als manager tegenkomt in het internationale avontuur. Dit boek gaat een stap verder dan interculturele inzichten en is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met ventures: (ervaren) managers, wetenschappers en beleidsmedewerkers van overheid en ngo's.

Wil je het boek lezen?Grenzeloos ondernemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Gadourek. Lezen Grenzeloos ondernemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN