De Tao van service

De Tao van service - Eric de Haan | Tiliboo-afrobeat.com

...van Service, Inspiratiegids voor klantgevoelige service" is een absolute must voor eenieder die bezig is met dienstverlening en die zich vragen stelt over het hoe en waarom van service ... Service Excellence door Jean-Pierre Thomassen, Eric de ... ... . In circa 100 pagina's geeft De Haan inzichten uit de wetenschap en spiritualiteit over de betekenis van goede dienstverlening. De TAO van service richt zich nu eens niet op deze basis, maar juist op wat het verschil maakt in klantbeleving. En daar hebben organisaties nog een waardevolle weg te gaan. De TAO van service beschrijft wat WEL het verschil maakt en maakt een prettig leesbare mix van wetenschappelijke inzichte ... De Tao van Service [e-Book] - Eric de Haan - (ISBN ... ... . En daar hebben organisaties nog een waardevolle weg te gaan. De TAO van service beschrijft wat WEL het verschil maakt en maakt een prettig leesbare mix van wetenschappelijke inzichten en -hoe kan het ook anders- oude wijsheden. De Tao van Service | ISBN 9789023249214 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit boek v...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric de Haan
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Tao van service.pdf

OMSCHRIJVING

Service. Voor klanten steeds vaker van doorslaggevende betekenis. Het kan de relatie máken maar ook breken. Organisaties pretenderen dat ze 'service hoog in het vaandel' hebben staan. Ze blazen soms hoog van de toren met termen als 'service leadership' en 'service excellence'. Jammer dat hun klanten daar vaak maar weinig van merken. Organisaties voegen de daad in veel gevallen nog niet bij het woord. Integendeel, door slordig om te springen met service, werken organisaties hun klanten de deur uit. En laten daardoor veel business liggen. Waarom lukt het organisaties maar moeizaam om service te verlenen? Waar draait service in de kern om? Hoe maakt een organisatie daar werkelijk werk van? De Tao van Service verbindt de zakelijkheid van service met de wijsheid van de Tao. Het biedt een roadmap naar de 'soul of service' en ontdekt een ingenieuze formule om service werkelijk verbindend en verdiepend te maken. De Tao van Service is vooral een praktische gids voor klantgevoelige service. Met verschillende technieken om serviceminded te worden, diverse handvatten om een organisatie serviceproof te maken en veel tot de verbeelding sprekende best practices. Nu service meer en meer de dobber is waar de klantrelatie op drijft, zullen organisaties werkelijk werk moeten maken van service... Met een voorwoord van Ko de Ruyter, Professor of International Service Research aan de Maastricht University en aan The Australian School of Business in Sidney.

Wil je het boek lezen?De Tao van service in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric de Haan. Lezen De Tao van service Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN