De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels

De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels - Eric van den Kerckhove | Tiliboo-afrobeat.com

...esitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels biedt de praktiserende kinesitherapeut een leidraad bij het onderzoeken, evalueren en behandelen van hand- en polsaandoeningen ... De kinesitherapeutische behandeling van hand- en ... ... . In het eerste deel gaan de auteurs dieper in op de functionele anatomie van de hand- en polsregio. De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels biedt de praktiserende kinesitherapeut een leidraad bij het onderzoeken, evalueren en behandelen 'Lees meer… In het eerste deel gaan de auteurs dieper in op de functionele anatomie van de hand- en polsregio. De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels biedt de praktiserende kinesitherapeut een leidraad bij het onderzoeken, evalueren en behandelen van hand- en polsaand ... De Kinesitherapeutische Behandeling Van Hand- en ... ... . De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels biedt de praktiserende kinesitherapeut een leidraad bij het onderzoeken, evalueren en behandelen van hand- en polsaandoeningen. De kinesitherapeut kan gemakkelijk met het boek aan de slag en leert de technieken op een veil...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric van den Kerckhove
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels.pdf

OMSCHRIJVING

De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels biedt de praktiserende kinesitherapeut een leidraad bij het onderzoeken, evalueren en behandelen van hand- en polsaandoeningen.In het eerste deel gaan de auteurs dieper in op de functionele anatomie van de hand- en polsregio. Vervolgens bespreken ze de algemene principes van weefselherstel gekoppeld aan de oefendoelstellingen overeenkomstig het type weefsel en de fase van herstel. De specifieke artrokinematica van de hand en de pols komt uitgebreid aan bod en wordt per gewricht besproken. Het klinisch onderzoek met zijn specifieke tests en evaluatiemethoden wordt uitgelegd, geïllustreerd en gekoppeld aan het manueeltherapeutische onderzoek.In het tweede deel bespreken de auteurs op basis van de wondhelingsprincipes uit het eerste deel de meest courante letsels ter hoogte van de verschillende weefsels. Aan de hand van verschillende gevalsstudies werken ze concrete oefenprogramma's uit. Ze diepen de oefentherapie bij brandwonden en de ziekte van Dupuytren uit en bespreken ook fracturen van hand en pols, meer bepaald een breuk van de distale radius en een boksersfractuur.Andere gevalsstudies behandelen peesletsels, polsinstabiliteit en zenuwletsels.

Wil je het boek lezen?De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric van den Kerckhove. Lezen De kinesitherapeutische behandeling van hand- en polsletsels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN