Verkopen = Overtuigen

Verkopen = Overtuigen - Josee G.M.L. Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...rsus verkopen en overtuigen op het web gaan we vele stappen verder ... 6 manieren om je klant te overtuigen - Kooplust ... . Je leert hoe je met de juiste indeling (wire-frame) altijd de juiste snaar bij je bezoeker raakt. Je ontdekt wat kleuren, woorden en afbeeldingen met het brein doen en hoe jij de keuze (op een ethische manier) van jouw klanten beïnvloedt. Klanten overtuigen zaken met je te doen is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die je moet bezitten in de verkoop. ... Actief verkopen en perfecte service verlenen zijn een 'must' ... Overtuigen - Carrièretijger ... . ... Actief verkopen en perfecte service verlenen zijn een 'must' voor commerciële binnendienstmedewerkers. Overtuigen is een manier van beïnvloeden. Je zorgt ervoor dat de ander iets van je overneemt: een mening, een idee of voorstel. Overtuigen is een techniek die je kunt aanleren. Maar alleen als je zelf overtuigd bent van je boodschap, kun je ook overtuigend zijn. Mensen overt...

INFORMATIE

AUTEUR
Josee G.M.L. Berg
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Verkopen = Overtuigen.pdf

OMSCHRIJVING

Verkopen in de meest elementaire zin van het woord is de ander overtuigen, tijdens persoonlijke meetings of in telefoongesprekken; waarbij u al uw gesprekstechnieken in de strijd moet gooien om uw gesprekspartner tot uw bondgenoot te maken! Met alleen kennis van verkopen (commerciele kennis dus volgens de algemene opvattingen) komt u er niet. Maar andersom redt u het ook niet als u alleen communicatieve vaardigheden hebt opgedaan. Daarom leveren wij in dit boekje een combinatie van de twee vakgebieden zodat u na het lezen echt goed weet hoe u uw verkopen tot een succes kan maken!

Wil je het boek lezen?Verkopen = Overtuigen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josee G.M.L. Berg. Lezen Verkopen = Overtuigen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN