Vasculaire geneeskunde in beeld

Vasculaire geneeskunde in beeld - none | Tiliboo-afrobeat.com

...re geneeskunde in beeld bevat 40 casussen van veelvoorkomende, maar ook zelzame afwijkingen binnen de vasculaire geneeskunde waar 'kijken en zien' een prominente rol kunnen spelen ... PDF ePUB - Vasculaire geneeskunde in beeld ... .In het boek staan casussen voor zowel de eerste lijn als de tweede lijn. Vasculaire geneeskunde in beeld 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031391585 Voor het stellen van een juiste diagnose is een goede differentiaal diagnose gebaseerd op anamnestische gegevens en bevinden bij lichamelijk onderzoek essentieel. Vasculaire geneeskunde in beeld bevat 40 casussen van veelvoorkomende, maar ook zeldzame afwijkingen binnen de vasculaire geneeskunde waar 'kijken en zien' een prominente rol sp ... bol.com | Vasculaire geneeskunde in beeld | 9789031391585 ... ... . Vasculaire geneeskunde in beeld bevat 40 casussen van veelvoorkomende, maar ook zeldzame afwijkingen binnen de vasculaire geneeskunde waar 'kijken en zien' een prominente rol spelen bij het stellen van de diagnose (vetstofwisselingsstoornissen, diabetes mellitus, stoorni...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vasculaire geneeskunde in beeld.pdf

OMSCHRIJVING

Voor het stellen van een juiste diagnose is een goede differentiaal diagnose gebaseerd op anamnestische gegevens en bevinden bij lichamelijk onderzoek essentieel. Vasculaire geneeskunde in beeld bevat 40 casussen van veelvoorkomende, maar ook zelzame afwijkingen binnen de vasculaire geneeskunde waar 'kijken en zien' een prominente rol kunnen spelen.In het boek staan casussen voor zowel de eerste lijn als de tweede lijn.

Wil je het boek lezen?Vasculaire geneeskunde in beeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Vasculaire geneeskunde in beeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN