TU-bezinningsreeks 13 - Nieuwe en oude dingen

TU-bezinningsreeks 13 - Nieuwe en oude dingen - Koert van Bekkum | Tiliboo-afrobeat.com

...ningsreeks 13 - Nieuwe en oude dingen (Paperback) ... Openbaring 13 - Nieuwe Testament - bijbel en kunst ... . Verschijnt in samenwerking met de Apeldoornse Studies Waarom is het belangrijk iets te weten... Nieuwe en oude dingen. Schatgraven in de Schrift 23 June 2019. TU Bezinningsreeks 13. Koert van Bekkum, Rob van Houwelingen en Eric Peels (red.) (2013) Verschijnt in samenwerking met de Apeldoornse Studies. Waarom is het belangrijk iets te weten over de menselijke auteurs van de Bijbel? Nieuwe en oude dingen. Schatgraven in de Schrift 23 juni 2019. TU Bezi ... NIEUWE EN OUDE DINGEN: schatgraven in de schrift (TU ... ... . Schatgraven in de Schrift 23 juni 2019. TU Bezinningsreeks 13. Koert van Bekkum, Rob van Houwelingen en Eric Peels (red.) (2013) Verschijnt in samenwerking met de Apeldoornse Studies. Waarom is het belangrijk iets te weten over de menselijke auteurs van de Bijbel? TU-bezinningsreeks 13 - Nieuwe en oude dingen. 29,40. Verkoop door Webwinkel Gospel.nl. In...

INFORMATIE

AUTEUR
Koert van Bekkum
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
TU-bezinningsreeks 13 - Nieuwe en oude dingen.pdf

OMSCHRIJVING

Verschijnt in samenwerking met de Apeldoornse Studies Waarom is het belangrijk iets te weten over de menselijke auteurs van de Bijbel? Hoe komen we eigenlijk aan de canon van het Oude Testament? Beschrijft de Bijbel volkenmoord in naam van God? Al jaren trekken de bijbelwetenschappers van de Theologische Universiteit Apeldoorn en de Theologische Universiteit Kampen samen op bij de bestudering van dit soort vragen. Deze bundel presenteert het resultaat van hun gezamenlijke onderzoek en laat zien voor welke grote vragen gereformeerde bijbelwetenschappers vandaag de dag staan. Het boek maakt tevens de balans op van een eeuw gereformeerde bijbelwetenschap. Wat is hetzelfde gebleven? Wat is er veranderd? Welke uitdagingen dienen zich aan?

Wil je het boek lezen?TU-bezinningsreeks 13 - Nieuwe en oude dingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koert van Bekkum. Lezen TU-bezinningsreeks 13 - Nieuwe en oude dingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN