Leven van de boeddha boek + kaarten

Leven van de boeddha boek + kaarten - P.M. Herbert | Tiliboo-afrobeat.com

...leven van de Boeddha reconstrueert Patricia Herbert het verhaal van de Boeddha, met alle legendes, wonderen en lokale variaties die daar door de eeuwen heen rondom zijn ontstaan ... Deck Kaarten & Boeken - I love yoga ... . Het boek is geïllustreerd met schitterende fullcolourplaten die reproducties zijn van illustraties uit twee Birmese manuscripten uit de bijzondere collectie van de British Library. Bestel eenvoudig online: Het leven van de boeddha (boek met kaarten) door Patricia M. Herbert (Hardcover met stofomslag 2007 BZZToH 96 pagina's) ISBN 9789045305783 Boeddha spreuken Om innerlijke rust te vinden, moet je afmaken waaraan je begonnen bent. Een drup ... Boeddha: 112 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... . Herbert (Hardcover met stofomslag 2007 BZZToH 96 pagina's) ISBN 9789045305783 Boeddha spreuken Om innerlijke rust te vinden, moet je afmaken waaraan je begonnen bent. Een druppel tederheid is meer dan geld en macht Alles wat we zijn is het resultaat van wat we dachten. Haat wordt niet door haat overwonnen; haat wordt door liefde overwonnen, zo is van eeuwigheid de orde […] Het levensverhaal van de Boeddha is in het boeddhi...

INFORMATIE

AUTEUR
P.M. Herbert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leven van de boeddha boek + kaarten.pdf

OMSCHRIJVING

In Het leven van de Boeddha reconstrueert Patricia Herbert het verhaal van de Boeddha, met alle legendes, wonderen en lokale variaties die daar door de eeuwen heen rondom zijn ontstaan. Het boek is geïllustreerd met schitterende fullcolourplaten die reproducties zijn van illustraties uit twee Birmese manuscripten uit de bijzondere collectie van de British Library. Daarnaast is er een algemene introductie in het boeddhisme en in de boeddhistische kunst opgenomen. Het leven van de Boeddha is een schitterend boek waar iedereen met interesse in het boeddhisme of in Aziatische kunst van zal genieten. De doos bevat naast het boek twaalf prachtige ansichtkaarten met illustraties uit Het leven van de Boeddha.Patricia M. Herbert, voormalig curator op de afdeling Zuidoost-Aziatische Collecties van de British Library, is auteur van diverse boeken en schreef onder andere over Birmese kunst en geschiedenis. Zij is lid van de Royal Asiatic Society en vice-voorzitter van Prospect Birma, een non-profit organisatie die de opleiding van Birmese studenten wereldwijd steunt.

Wil je het boek lezen?Leven van de boeddha boek + kaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.M. Herbert. Lezen Leven van de boeddha boek + kaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN