Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk

Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk - Paul Brand | Tiliboo-afrobeat.com

... onderwijs en opleiden in de praktijk is niet alleen gericht op medisch specialisten die zich bezig houden met klinisch onderwijs, maar ook op co-assistenten en AIOS ... Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk - Prelum ... . Zij zijn, veel meer dan vroeger, zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de kwaliteit van hun opleiding. Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk is al jarenlang een standaard werk voor medisch specialisten, co-assistenten, aios en huisartsen. Het vormt de praktische rode draad door alle lijvige stukken en ambtelijke nota's over het nieuwe opleiden. De afgelopen decennia is de gezondheidszorg veel comple ... Opleiden van aios in de klinische praktijk (OKP) - Radboudumc ... . Het vormt de praktische rode draad door alle lijvige stukken en ambtelijke nota's over het nieuwe opleiden. De afgelopen decennia is de gezondheidszorg veel complexer geworden. Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk is niet alleen gericht op medisch specialisten die zich bezighouden met klinisch onderwijs, maar ook op coassistenten en aiossen. Ook huisartsen zullen veel situaties herkennen die ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Brand
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds het begin van dit millennium is er veel veranderd in medische vervolgopleidingen. Van het traditionele meester-gezel-model is er een overgang geweest naar een gemengd model waarbinnen veel aandacht is voor competentiegericht leren. Elke medisch specialist wordt tegenwoordig volgens dit nieuwe stramien opgeleid. Ook de bachelor- en masteropleidingen van medisch studenten zijn op deze leest geschoeid.Lijvige stukken en ambtelijke nota's over het nieuwe opleiden zijn er inmiddels genoeg. Een praktisch handboek ontbrak nog. En dat is precies wat Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk is: het geeft een overzicht van de kennis over het nieuwe opleiden en bevat talloze praktische adviezen voor het succesvol toepassen ervan in de drukke dagelijkse klinische praktijk.Ieder rijk geïllustreerd hoofdstuk heeft een vaste structuur die goed aansluit bij de wensen van opleiders: * Leerdoelen * Casuïstiek * Achtergronden en theorie * PraktijkadviesKlinisch onderwijs en opleiden in de praktijk is niet alleen gericht op medisch specialisten die zich bezig houden met klinisch onderwijs, maar ook op co-assistenten en AIOS. Zij zijn, veel meer dan vroeger, zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de kwaliteit van hun opleiding. Ook huisartsen zullen veel situaties die in deze uitgave worden beschreven herkennen en gebruik kunnen maken van het praktisch advies waarin dit boek excelleert.

Wil je het boek lezen?Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Brand. Lezen Klinisch onderwijs en opleiden in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN