Emotioneel Welzijn

Emotioneel Welzijn - Philippe Gérard | Tiliboo-afrobeat.com

...n Welzijn is een gevoel van welbevinden, door sommigen ook wel beschreven als geluk ... Deze gewoonten putten je emotioneel uit (en zo stop je ... ... . Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel lichamelijk, als geestelijk als sociaal goed met een persoon gaat. In de economie gaat welzijn over de mate waarin de mensen hun materiële en immateriële behoeften bevredigd achten. CURSUS - sociaal-emotioneel welzijn. Challange - zit ik lekker in mijn vel? Of ga naar onze . ACTIVITEITEN KALENDER. lid worden. Aan de slag met je emoties? Thuis op je gemak, ... Contact - Emotioneel-Welzijn Club ... . ACTIVITEITEN KALENDER. lid worden. Aan de slag met je emoties? Thuis op je gemak, in je veilige omgeving, je hoeft jezelf niet bloot te geven en volgt in je eigen tempo. Emotioneel-Welzijn Club online volgen Aan de slag met je emoties? Thuis op je gemak, in je veilige omgeving, je hoeft jezelf niet bloot te geven en volgt in je eigen tempo. Bijna iedereen kent de 5de symfonie van Beethoven wel. Het krachtige...

INFORMATIE

AUTEUR
Philippe Gérard
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Emotioneel Welzijn.pdf

OMSCHRIJVING

Auteur Philippe Gérard heeft, na jaren ervaring in de farmacie en fytotherapie, een totaalconcept ontworpen dat emoties op een unieke manier benadert. Zijn onderzoek – dat hem naar alle continenten bracht – leidde tot de ontdekking van een nieuwe vorm van emo-therapie, waarbij emoties harmonisch worden door middel van geneeskrachtige planten.Deze hoogenergetische correctieve heelmethode voor de behandeling van negatieve emoties met planten noemt hij de Emoconie. Het is ook een nieuwe theorie, die kruiden aan emoties bindt. De emopreparaten van medicinale planten die worden aangewend noemen we Emocons: "emomiddelen" die je kunt innemen of aanbrengen op je lichaam. Er zijn 54 verschillende Emocons, met als basis 54 verschillende planten."Emotioneel Welzijn" beschrijft hoe deze planten werken op emoties en welke planten voor welke emoties dienstig zijn. Mensen zijn onderhevig aan emoties. Die kunnen scherp zijn en kwetsuren veroorzaken, niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn omgeving. Het is de bedoeling dat de Emoconie en de Emocons hen daarbij te hulp komen.

Wil je het boek lezen?Emotioneel Welzijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philippe Gérard. Lezen Emotioneel Welzijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN