De odyssee van de auto-kanon-mitrailleurs

De odyssee van de auto-kanon-mitrailleurs - Olivier Defrance | Tiliboo-afrobeat.com

...ssee van de Auto-Kanon-Mitrailleurs aantal ... bol.com | Ambacht en restauratie 1 toekomst, Adriaenssens ... ... . In winkelmand. Categorie: boek. Beschrijving Extra informatie Beschrijving. Reeds lang voor 1914 voorzagen vooruitziende Belgische officieren, waaronder de autorenners Baron de Caters en Baron de Crawhez, dat het leger zich zou moeten motoriseren. De Odyssee van de Auto-Kanon-Mitrailleurs. Dit boek is verschillend van wat er totnogtoe is gepubliceerd over het A.C.M.-korps. Vanaf 1918 zijn er diverse pu ... De Odyssee van de Auto-Kanon-Mitrailleurs: Reeks: Fonds ... ... .C.M.-korps. Vanaf 1918 zijn er diverse publicaties en boeken geschreven, veelal door oud-leden van de eenheid, die ook zijn vermeld in dit boek. Nota's, brieven aan de familie en andere documenten bleven bewaard en geven een inzicht van hoe de korpsleden in Rusland leefden, over ... De odyssee van de auto-kanon-mitrailleurs de wereldreis van het Belgische expeditiekorps 1915-1918 Olivier Defrance. Nederlands | Hardcover...

INFORMATIE

AUTEUR
Olivier Defrance
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De odyssee van de auto-kanon-mitrailleurs.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is verschillend van wat er totnogtoe is gepubliceerd over het A.C.M.-korps. Vanaf 1918 zijn er diverse publicaties en boeken geschreven, veelal door oud-leden van de eenheid, die ook zijn vermeld in dit boek. Nota's, brieven aan de familie en andere documenten bleven bewaard en geven een inzicht van hoe de korpsleden in Rusland leefden, over hun strijd, hun ontberingen en de onvermijdelijke twijfels…. Dit boek bundelt veel van die getuigenissen, schildert een groot militair, menselijk en geografisch beeld en geeft een antwoord op de vele vragen die men zich kan stellen. Wie was die Majoor Collon? Hoe was de eenheid georganiseerd? Hoe leefden de Belgische soldaten? Welke bevolkingsgroepen kwamen ze tegen? Welke gevechten leverden ze? Wat was waar en welke mythes ontstonden er? Een rijke verzameling aan beeldmateriaal van de wereldreis… Dit boek toont niet enkel foto's die slechts schaars werden gepubliceerd, maar telt in totaal ongeveer 200 documenten. Zij zijn afkomstig van afstammelingen van leden van het Korps, die ze ter beschikking stelden voor deze publicatie.

Wil je het boek lezen?De odyssee van de auto-kanon-mitrailleurs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olivier Defrance. Lezen De odyssee van de auto-kanon-mitrailleurs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN