De afstand

De afstand - van den Wiljan Akker | Tiliboo-afrobeat.com

...idwoord (de of het): "de afstand" of "het afstand", wij helpen je graag ... afstand - Vertaling Nederlands-Duits ... . Betekenis van afstand: Hoever het is van punt A naar punt B.. Met de afstandscalculator distance.to kun je gemakkelijk de afstand bepalen tussen wereldwijde locaties. Voer elke gewenste locatie in de zoekfunctie in en je krijgt de kortste afstand (vogelvlucht) tussen twee punten, de route (routeplanner) en alle belangrijke informatie. Met de trein, auto en de bus. Het handige aan deze tool is een direct ... Bereken de afstand tussen 2 plaatsen - Berekenafstand.nl ... . Met de trein, auto en de bus. Het handige aan deze tool is een direct weergave van de afstanden voor zowel de auto als de trein en de bus. Daarnaast is er ook te zien hoe lang je er met de bus of trein over doet om ergens te komen. Dus je ziet direct het aantal kilometers en de tijd (in uren en minuten) voor een bestemming met aankomst. Tip! De site om gelopen, gefietste of gewandelde routes na te meten op te slaa...

INFORMATIE

AUTEUR
van den Wiljan Akker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De afstand.pdf

OMSCHRIJVING

De meer dan veertig teksten in deze bundel zijn uitermate geschikt als oefeningen in het omgaan met evenwichtsstoornissen: wat rechtop is gezet, blijkt bij nader inzien net even uit het lood geslagen.De gedichten in De afstand staan in een traditie, maar het is de vraag in welke. Ze zijn zonder twijfel verhalend, tegelijkertijd echter hebben ze niets noemenswaardigs te vertellen. Soms worden forse afstanden afgelegd in ruimte, in tijd, in hoofden, en uiteindelijk is er maar weinig van zijn plaats gekomen. Dan weer is het omgekeerd, blijkt alles verplaatst.De gedichten zijn afstandelijk. Ze bevatten geen boodschappen, zijn niet therapeutisch, niet hermetisch, niet verheven, niet geurloos, niet eenvoudig, niet oprecht, niet oneerlijk, niet vriendelijk, niet troostrijk, niet onbeschoft, niet vormvast, niet autobiografisch, niet stinkend, niet vormeloos, niet verzonnen, verzonnen.

Wil je het boek lezen?De afstand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur van den Wiljan Akker. Lezen De afstand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN