101 spellen voor docenten en trainers

101 spellen voor docenten en trainers - B. Pike | Tiliboo-afrobeat.com

...spellen voor docenten en trainers 1e druk is een boek van B ... Intervisie in het onderwijs door Alice de Groot, Gerda ... ... . Pike uitgegeven bij Publimix. ISBN 9789086710256 Spellen om een cursus of training te ondersteunen Het praktijkboek bevat 101 werkvormen en oefeningen voor docenten en trainers. Maak uw onderwijs boeiend en uitdagend door verrassende werkvormen toe te passen. Spellen om een cursus of training te ondersteunen Het praktijkboek bevat 101 werkvormen en oefeningen voor docenten en trainers. Maak uw onderwijs boeiend en uitdagend door verrassende w ... Bureau ISBN - A. Moesen ... . Maak uw onderwijs boeiend en uitdagend door verrassende werkvormen toe te passen. De werkvormen zijn eenvoudig aan te passen aan de situatie en de groep. Spellen om een cursus of training te ondersteunen Het praktijkboek bevat 101 werkvormen en oefeningen voor docenten en trainers. Maak uw onderwijs boeiend en uitdagend door verrassende werkvormen toe te passen. De werk...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Pike
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
101 spellen voor docenten en trainers.pdf

OMSCHRIJVING

101 spellen voor docenten en trainers 1e druk is een boek van B. Pike uitgegeven bij Publimix. ISBN 9789086710256 Spellen om een cursus of training te ondersteunen Het praktijkboek bevat 101 werkvormen en oefeningen voor docenten en trainers. Maak uw onderwijs boeiend en uitdagend door verrassende werkvormen toe te passen. De werkvormen zijn eenvoudig aan te passen aan de situatie en de groep. De oefeningen in dit boek kunnen ondergebracht worden in een of meer van zes categorie n, Introductie Activering, Teambuilding, Communicatie, Beoordeling, en een aantal specifieke thema's.De spellen zijn in de praktijk ontwikkeld en uitgeprobeerd door ervaren docenten en trainers, en zijn een bron van inspiratie voor leraren, trainers, workshopleiders en presentatoren.

Wil je het boek lezen?101 spellen voor docenten en trainers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Pike. Lezen 101 spellen voor docenten en trainers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN