Schrijverijschrijverij

Schrijverijschrijverij - Martin de Jong | Tiliboo-afrobeat.com

...erijschrijverij. 23 likes. Het meest hilarische (zo niet het enige hilarische) boek ooit over schrijvers en het schrijven geschreven ... Synoniemen van Schrijverij en ander woord for Schrijverij ... ... . 376 pagina's, 112.000 woorden, 22,50 euro, 'Schrijverijschrijverij' door Martin de Jong - Onze prijs: €23,14 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Schrijverijschrijverij. Auteur(s) Martin de Jong. NUR code(s) 320 Literaire non-fictie algemeen Imprint(s) De Nieuwe Boekhandel Uitgever(s) Mijnbestseller B.V. Taal Nederlands Vers. datum 14/08/2017 NSTC Schrijverijschrijverij; Lees een stukje uit het boek. Schrijverijschrijverij Martin ... Schrijverijschrijverij - Home | Facebook ... .V. Taal Nederlands Vers. datum 14/08/2017 NSTC Schrijverijschrijverij; Lees een stukje uit het boek. Schrijverijschrijverij Martin de Jong. Nederlands | Paperback € 23,14 + 46 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestel...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin de Jong
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Schrijverijschrijverij.pdf

OMSCHRIJVING

Het been van Bomans, een cursus neerlandicus worden in 1200 woorden, een reddingsplan voor de literatuur, een beknopte inventarisatie van beschamende fouten in beroemde boeken, essays over Campert, Toonder en de Dode Drie, herinneringen aan legendarische ontmoetingen met Reve, Carmiggelt en Wolkers: het komt allemaal aan bod in het meest hilarische (zo niet het enige hilarische) boek ooit over schrijvers en het schrijven geschreven.De tegenspoed die de auteur op zijn weg naar succes ondervond is samengebald in een onthutsend Sisyfuskatern dat voor lezers met schrijfambities confronterend kan zijn. Raadpleeg bij twijfel aan uw weerstandsvermogen een arts of geestelijke.En lees ook Literaire giller:''Het knappe van Martin de Jong is dat hij van het personage Otto ter Weel een mengeling heeft gemaakt van Wolkers, Reve, Claus en vooral Mulisch'' (Leestafel.info)''Daarnaast geeft hij een alleszins aannemelijk beeld van de gang van zaken bij een grote uitgeverij'' (NBD Biblion)''Het is een goedgeschreven satire op de literaire wereld in al zijn grote én kleine kanten.'' (André Oyen)

Wil je het boek lezen?Schrijverijschrijverij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin de Jong. Lezen Schrijverijschrijverij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN