Marktgericht waardenmanagement

Marktgericht waardenmanagement - Bellens | Tiliboo-afrobeat.com

...icht waardenmanagement (Paperback). Wat betekenen nieuwe begrippen als de waardecirkel, de informatiezandloper, de investeringsgroeimatrix en de ... Marktgerichte organisaties presteren financieel beter ... ... ... WaardenManagement 010 - 81 89 827 [email protected] Postbus 6808 3002 AV Rotterdam ... Roeland Bellens is een Vlaams econoom.Hij is auteur en managing director van het onafhankelijk onderzoeksbureau Strategus. Levensloop. Na zijn doctoraatsopleiding TEW werkte hij tussen 1978 en 1986 in Japan en het Verenigd Koninkrijk als senior executive voor Janssen Pharmaceutica.Sinds een verkeersongeluk in 1990 zwoer hij het enge winstbejag van de financiële wereld af en verdiepte hij zich ... WaardenManagement 010 - ... MARKTGERICHT VS KLANTGERICHT - Strategischmarketingplan.com ... .Sinds een verkeersongeluk in 1990 zwoer hij het enge winstbejag van de financiële wereld af en verdiepte hij zich ... WaardenManagement 010 - 81 89 827 [email protected] Postbus 6808 3002 AV Rotterdam ... MARKTGERICHT WAARDE(N)MANAGEMENT (Paperback). MARKTGERICHT WAARDE(N)MANAG...

INFORMATIE

AUTEUR
Bellens
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Marktgericht waardenmanagement.pdf

OMSCHRIJVING

Wat betekenen nieuwe begrippen als de waardecirkel, de informatiezandloper, de investeringsgroeimatrix en de partijenzandloper voor managers en aandeelhouders? Dit boek geeft niet alleen een antwoord op de vraag hoe succesvolle ondernemingen opgebouwd worden, maar beschrijft tevens het gedrags- en kennispatroon van hun marktgerichte ondernemers. Bovendien wordt in detail de methodiek beschreven om waardecreatie eenduidig te meten.Daartoe is het nodig om zowel financieel beleid, als marketing en stratiegie te herdefiniëren. Talloze voorbeelden illustreren hoe op deze manier aandeelhouderswaarde gecreëerd wordt. En omdat er naast de aandeelhouders nog andere stakeholders in aanraking komen met dit proces, wordt ook onderzocht of dit noodzakelijk moet uitmonden in conflicten. Dit leidt onder andere tot de vraag of de Europese integratie en het bestaande sociale model hand in hand kunnen gaanm met de nieuwe eisen die gesteld worden aan bedrijven en hun managers.Dit boek creëert waarde voor aandeelhouders, managers en partijen uit hun omgeving, maar ook voor diegenen die deze functies zullen gaan vervullen.De auteur doceert financieel beleid en waarde(n)management aan Ehsal Brussel en is tevens gastdocent bij de Baak in het programma De Nieuwe Manager. Hij adviseert bedrijven op het gebied van strategische planning en waarde(n)management.Bij Johnson en Johson vervulde hij onder andere de functies van international group controller en marketing area director. Sinds 1981 volgt hij met speciale interesse de evolutie van innovatieve bedrijven op de Nasdaq-beurs in de Verenigde Staten.

Wil je het boek lezen?Marktgericht waardenmanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bellens. Lezen Marktgericht waardenmanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN