INZICHT JEUGDZORG INTAKE METHODE JIM DR 1

INZICHT JEUGDZORG INTAKE METHODE JIM DR 1 - H. van deur | Tiliboo-afrobeat.com

...JEUGDZORG INTAKE METHODE JIM DR 1 (Paperback) ... Inzicht 2018 wijkonkunde - De website van kinderbescherming! ... . Uitvoerige beschrijving van alle stappen van de aanmelding en screening in de Bureaus Jeugdzorg.... INZICHT JEUGDZORG INTAKE METHODE JIM DR 1 Tweedehands. een methode voor aanmelding en screening voor de toegang tot de jeugdzorg. Nederlandstalig; Paperback; Uitvoerige beschrijving van alle stappen van de aanmelding en screening in de Bureaus Jeugdzorg. De JIM is bedoeld als een eerste… Inzicht ... bol.com | GEBRUIK JEUGDZORG INTAKE METHODE/JIM DR 1 ... ... . De JIM is bedoeld als een eerste… Inzicht in de Jeugdzorg Intake Methode / Jim van H. van Deur (boek, paperback, ISBN 9789050508353). als POD verkrijgbaar via de uitgever (zie www.swpbook.com) GEBRUIK JEUGDZORG INTAKE METHODE/JIM DR 1 (Losbladig). Uitgebreide gebruikershandleiding die tijdens en na de training van de JIM van dienst zal zijn om... Buy INZICH...

INFORMATIE

AUTEUR
H. van deur
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
INZICHT JEUGDZORG INTAKE METHODE JIM DR 1.pdf

OMSCHRIJVING

Uitvoerige beschrijving van alle stappen van de aanmelding en screening in de Bureaus Jeugdzorg. De JIM is bedoeld als een eerste verkenning van de hulpvraag van de cliënt(en) in de jeugdzorg en is daarom globaal en breed van opzet. Toch kan met JIM enige verdieping worden aangebracht door het gebruik van checklists voor verschillende doelgroepen. Met de checklists is de hulpverlener in staat ernstige problematiek op te sporen, die door middel van meer specialistische diagnostiek verder onderzocht moet worden. Voor de invoering van JIM is een traject ontwikkeld dat de auteurs in deze publicatie al kort beschrijven.

Wil je het boek lezen?INZICHT JEUGDZORG INTAKE METHODE JIM DR 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van deur. Lezen INZICHT JEUGDZORG INTAKE METHODE JIM DR 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN