Fiscale geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 2014

Fiscale geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 2014 - R.E.C.M. Niessen | Tiliboo-afrobeat.com

...e geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 2014 (Hardcover) ... Fiscale geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 ... ... . Dit boek bestrijkt niet alleen de gehele inkomstenbelasting, en de... De Wet Inkomstenbelasting 2001, Editie 2014 op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie: sluit venster. Beschrijving. ... Fiscale geschriften De Wet Inkomstenbelasting 2001. sluit venster. Recensie. Fiscale geschriften 1 - De wet inkomstenbelasting 2001 2012 (Paperback). Dit boek bestrijkt niet alleen de gehele inkomstenbelasting, en ... Fiscale geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 ... ... . Dit boek bestrijkt niet alleen de gehele inkomstenbelasting, en de... Fiscale geschriften 1 - De wet inkomstenbelasting 2001 2013 (Paperback). Dit boek bestrijkt niet alleen de gehele inkomstenbelasting, en de... Op zoek naar artikelen van Fiscale Geschriften? Artikelen van...

INFORMATIE

AUTEUR
R.E.C.M. Niessen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiscale geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 2014.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bestrijkt niet alleen de gehele inkomstenbelasting, en de internationalecontext daarvan, maar behandelt tevens het loonbegrip uit de loonbelasting enalles wat daarmee op hoofdlijnen samenhangt.In bijna alle onderdelen van het boek wordt de stof breed en meestal diepgaandbesproken, waardoor het boek behalve als studieboek ook waardevol is voor diegenendie in de praktijk met de belastingheffi ng over het inkomen te maken hebben.De bekende begrippen zoals verliescompensatie, partnerschap, (winst uit) onderneming,dienstbetrekking, loon, nevenwerkzaamheid, periodieke uitkering, aanmerkelijkbelang en vaste inrichting worden aan de hand van de vaak omvangrijkeen deels al wat oudere rechtspraak voor de lezer neergezet. De actualiteit vanbijvoorbeeld het afgezonderd particulier vermogen, het fi scale pensioenrecht, de30%-regeling voor extraterritoriale werknemers in de loonbelasting, de fameuzeterbeschikkingstellingsregeling, de vele facetten van de eigen woning, evenals deuitgaven voor lijfrenten en specifi eke zorgkosten komen tot leven via onder meerde vele besluiten van de staatssecretaris van Financiën.Een uitputtende behandeling van de inkomstenbelasting in een handboek isondenkbaar. Wel is ernaar gestreefd de lezer het materiaal aan te dragen waarinverdere details te vinden zijn.Niet alleen zijn honderden van de belangrijkste arresten van de Hoge Raad enettelijke tientallen besluiten opgenomen, maar ook wordt de lezer steeds ruimgeïnformeerd over de literatuur. Verder zijn op diverse plaatsen historische en/ofrechtsvergelijkende notities opgenomen. Ten slotte is niet verzuimd de stofherhaaldelijk met voorbeelden te verhelderen.

Wil je het boek lezen?Fiscale geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 2014 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.E.C.M. Niessen. Lezen Fiscale geschriften 1 - De Wet Inkomstenbelasting 2001 2014 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN