Collectie xiii Hc09. voor maria

Collectie xiii Hc09. voor maria - Vance, William | Tiliboo-afrobeat.com

...e xiii Hc09. voor maria (Hardcover). XIII is een stevige kerel, met de allures van een zware jongen ... De Hobbit PDF Online | BANK72 PDF ... . Hij is zijn geheugen kwijt en bevindt zich... Collectie xiii Hc09. voor maria. 24,96. Vance, William; Collectie xiii Hc14. staatsgevaarlijk. 24,96. Meer uit de serie Dertien. Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We ... Collectie xiii Hc11. de drie zilveren horloges (Hardcover). XIII, de man ... Museum voor Schone Kunsten (Gent) - Wikipedia ... . Heb je ons nodig? We ... Collectie xiii Hc11. de drie zilveren horloges (Hardcover). XIII, de man zonder geheugen, wordt ervan beschuldigd de president William Sheridan te... Collectie xiii Hc09. voor maria. 23,10. Meer uit de serie Dertien. Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je beste...

INFORMATIE

AUTEUR
Vance, William
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Collectie xiii Hc09. voor maria.pdf

OMSCHRIJVING

XIII is een stevige kerel, met de allures van een zware jongen. Hij is zijn geheugen kwijt en bevindt zich op een hem onbekende plaats. Het enige spoor dat hem wegwijs kan maken is het nummer XIII, dat hij als tatoeage draagt. Hij wordt achternagezeten door een bende moordenaars. En ook de hogere burgerlijke en militaire kringen hebben interesse voor hem. Het verhaal speelt zich af in een modern, niet gepreciseerd kader, dat doet denken aan de Verenigde Staten. De waanzinnige achtervolging van XIII loopt over verscheidene albums. Beetje bij beetje komen we meer van zijn verleden te weten. Hij zou trouwens nauw verbonden zijn met de recente geschiedenis van het land. Het scenario van Jean van Hamme mengt avontuur, fictie en de geschiedenis van de laatste 20 jaar. Onze held komt sympathiek en raadselachtig over.

Wil je het boek lezen?Collectie xiii Hc09. voor maria in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vance, William. Lezen Collectie xiii Hc09. voor maria Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN