Worstelen Met De Demon

Worstelen Met De Demon - Manfred F.R. Kets de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...en Met De Demon 1e druk is een boek van Manfred F ... Worstelen met de demon - M.F.R. Kets de Vries - (ISBN ... ... .R. Kets de Vries uitgegeven bij Nieuwezijds. ISBN 9789057120527 Freud zei ooit tegen de schrijver Stefan Zweig dat hij zijn leven lang had geworsteld met de demon'- de demon van de irrationaliteit. Worstelen met de demon 1e druk is een boek van Manfred F.R. Kets de Vries uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052615356 Management is een minder rationeel proces dan menigeen denkt. Worstelen Met De Demon Other Formats. Kets de V ... Download Worstelen Met De Demon (pdf) Manfred F.R. Kets de ... ... . Worstelen Met De Demon Other Formats. Kets de Vries geeft wederom onverwachte doorkijkjes in de krochten van de ziel van individuen en organisaties. Manfred Ke...

INFORMATIE

AUTEUR
Manfred F.R. Kets de Vries
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Worstelen Met De Demon.pdf

OMSCHRIJVING

Freud zei ooit tegen de schrijver Stefan Zweig dat hij zijn leven lang had geworsteld met de demon'- de demon van de irrationaliteit. Manfred Kets de Vries koos dit beeld van de strijd met de demon als titel voor dit boek, omdat het uiteindelijk geheel over deze strijd gaat. Tijdens die strijd - die tocht naar ons innerlijk leren we over onszelf en over anderen. Het leren tijdens die reis kan ons helpen om een bijdrage te leveren aan het opbouwen van organisaties waarin mensen plezier hebben, die zorgen voor een gevoel van gemeenschap, doordrenkt zijn met betekenis en allen die er werken helpen om zich te ontwikkelen en te groeien.

Wil je het boek lezen?Worstelen Met De Demon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manfred F.R. Kets de Vries. Lezen Worstelen Met De Demon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN