De Dikke Van Daphne

De Dikke Van Daphne - Daphne Deckers | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij De dikke van Daphne. Heerlijk boek over zwanger zijn, bevallen en moeder worden ... De dikke van Daphne, Daphne Deckers - Ebook ... ... . Geschreven vol humor maar ook nuchter. Lees dit boek veel liever dan al die boeken van verloskundigen met allerlei horrorverhalen over wat er mis kan gaan. Een bevalling en zwangerschap is tenslotte iets wat je over je heen moet laten komen. De dikke van daphne over zwanger zijn en moeder worden door daphne deckers. De dikke van daphne brengt nu voor het eerst drie best. Zo goed als nieuw Ophalen of V ... De dikke van Daphne door Daphne Deckers (Boek ... ... . De dikke van daphne brengt nu voor het eerst drie best. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 7,50 15 mar. '20 's-Gravenzande 15 mar. '20. Noor6 's-Gravenzande. 1 Pagina 1 van 1. Bewaar zoekopdracht. Hallo! Geschreven bij De dikke van Daphne. Heerlijk boek over zwanger zijn, bevallen en moeder worden. Geschreven vol humor maar ook nuchter. Lees dit boek veel liever dan al die boeken van verloskundigen met allerlei horrorverhalen over wat er mis kan gaan. Een bevalling en zwangerschap is tensl...

INFORMATIE

AUTEUR
Daphne Deckers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Dikke Van Daphne.pdf

OMSCHRIJVING

De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizenden vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtingen. Geen enkele auteur wist de afgelopen jaren de gevoelens van de aanstaande moeder zo perfect te verwoorden. De dikke van Daphne brengt nu voor het eerst drie bestsellers bijeen. In De geboorte van een moeder beschrijft Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden en bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd. De geboorte van een gezin is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen. Deckers bespreekt aan de hand van de talloze anekdotes de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter. Pedagoochelen geeft een goed beeld van het hedendaagse moederschap met al zijn lusten en lasten. De lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen in groep 1, groep 2 en groep 3 is perfect materiaal voor de scherpe observator Daphne Deckers.

Wil je het boek lezen?De Dikke Van Daphne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daphne Deckers. Lezen De Dikke Van Daphne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN