De bibliotheek als professionele organisatie

De bibliotheek als professionele organisatie - S. Van Breugel | Tiliboo-afrobeat.com

...liotheek moet aansluiten bij de mogelijkheden van de technologie en 24 per dag los van tijd en plaats geraadpleegd kunnen worden ... E-bibliotheek - Laudius ... .De sturende kracht achter bibliotheekvernieuwing zijn de gebruikers. De bibliotheek als professionele organisatie speelt daar met alle elan, kennis en professionaliteit op in. Dit boek ondersteunt de ... Ramona van der Linden, Christa Teurlings, Marjan Vermeulen De school als professionele organisatie. opbrengsten van vijf jaar Kortlopend Onderwijsonderzoek (1998-2002) Gedrukt boek De bibliotheek als professionele organisatie ... Gratis trainingen voor heel Nederland via de Bibliotheek ... ... . opbrengsten van vijf jaar Kortlopend Onderwijsonderzoek (1998-2002) Gedrukt boek De bibliotheek als professionele organisatie (Paperback). De bibliotheek is zoveel meer en anders dan het beeld uit onze jeugdjaren. De bibliotheek moet... De KB en SkillsTown zijn de samenwerking gestart om bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle Nederlanders. "Nu mensen niet bij de bibliotheek terechtkunnen om te oefenen met online programma's of mee te doen aan een cursus, willen we hun toch de mogelijkheid blijven bie...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Van Breugel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De bibliotheek als professionele organisatie.pdf

OMSCHRIJVING

De bibliotheek is zoveel meer en anders dan het beeld uit onze jeugdjaren. De bibliotheek moet aansluiten bij de mogelijkheden van de technologie en 24 per dag los van tijd en plaats geraadpleegd kunnen worden.De sturende kracht achter bibliotheekvernieuwing zijn de gebruikers. De bibliotheek als professionele organisatie speelt daar met alle elan, kennis en professionaliteit op in. Dit boek ondersteunt de bibliotheekmanager in deze wezenlijke taak.

Wil je het boek lezen?De bibliotheek als professionele organisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Van Breugel. Lezen De bibliotheek als professionele organisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN