Amorostasia

Amorostasia - Cyril Bonin | Tiliboo-afrobeat.com

...asia - Deel 2 (Amorostasia 2) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip Amorostasia - Deel 2 ... Akim Stripwinkel - Amorostasia 1 - Amorostasia 1 ... ... . klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Amorostasia 1: Deel 1 . Auteur : Bonin Cyril: Reeks : Amorostasia: Het eerste slachtoffer valt in Parijs. Een oude dame staat roerloos voor het raam met een huwelijksaanzoek in de hand. Ze lijkt wel versteend. Daarna volgen twee tortelduifjes die innig stonden te zoenen in de straat. Ook zij staan nu ... Stripboekhandel De Noorman Arnhem bestaat al sinds 1982. Inmiddels bestaat De Noorman dus meer ... Amorostasia Digitale Strips - EBoek.info ... . Ook zij staan nu ... Stripboekhandel De Noorman Arnhem bestaat al sinds 1982. Inmiddels bestaat De Noorman dus meer dan 35 jaar en in die tijd is de winkel uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Amorostasia 7.66 /10 #650 10 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegereken...

INFORMATIE

AUTEUR
Cyril Bonin
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Amorostasia.pdf

OMSCHRIJVING

Het eerste slachtoffer valt in Parijs. Een oude dame staat roerloos voor het raam met een huwelijksaanzoek in de hand. Ze lijkt wel versteend. Daarna volgen twee tortelduifjes die innig stonden te zoenen in de straat. Ook zij staan nu stokstijf... Het nieuws verspreidt zich snel: een nieuwe epidemie teistert Parijs. Ze krijgt de naam Amorostasia: wie getroffen wordt door de vreemde ziekte, raakt verlamd en duikelt in een catatonische toestand. Zonder remedie kunnen de medische autoriteiten niet anders dan aanbevelen om elke ongepaste manifestatie van verliefdheid te mijden. Onderzoeksjournaliste Olga Politoff ondervindt het aan den lijve als een collega met een boontje voor haar plots verstijfd. Dat terwijl de ziekte geen vat lijkt te hebben op haar en haar vriend...Ziek van liefde? In deze fantastische romantische komedie neemt Cyril Bonin de uitdrukking letterlijk. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van verliefdheid.

Wil je het boek lezen?Amorostasia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cyril Bonin. Lezen Amorostasia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN