Prediking van het Oude Testament (POT) - Richteren

Prediking van het Oude Testament (POT) - Richteren - Magdel le Roux | Tiliboo-afrobeat.com

...commentaar op het Bijbelboek Richteren, een van de meest complexe Bijbelboeken uit het Oude Testament ... Als christen het Oud-Testamentische Bijbelboek Richteren ... ... . Magdel Le Roux heeft gekozen voor een opzet waarin zij de verschillende dimensies - zoals de politieke, de sociaal-culturele, de economische, de godsdienstige en de literaire - gelijke aandacht geeft. Bijbelcommentaar op het Bijbelboek Richteren, een van de meest complexe Bijbelboeken uit het Oude Testament. Magdel Le Roux heeft gekozen voor een opzet waarin zij de verschillende dimensies - zoals de politi ... Prediking van het Oude Testament (POT) - Richteren ... . Magdel Le Roux heeft gekozen voor een opzet waarin zij de verschillende dimensies - zoals de politieke, de sociaal-culturele, de economische, de godsdienstige en de literaire - gelijke aandacht geeft. Het boek Richteren vertelt over de o De Prediking van het Oude Testament (POT), Callenbach, 1979 / 1986, geb, 335 pp, € 20.00, 9789026607196. winkelwagen: Beuken, Willem A.M. Jesaja deel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Magdel le Roux
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Prediking van het Oude Testament (POT) - Richteren.pdf

OMSCHRIJVING

Bijbelcommentaar op het Bijbelboek Richteren, een van de meest complexe Bijbelboeken uit het Oude Testament. Magdel Le Roux heeft gekozen voor een opzet waarin zij de verschillende dimensies – zoals de politieke, de sociaal-culturele, de economische, de godsdienstige en de literaire – gelijke aandacht geeft. Het boek Richteren vertelt over de ongehoorzaamheid en de gruwelijkheid van de Israëlitische stammen, maar ook van het oneindige geduld, de genade, de liefde en de trouw van YHWH tegenover zijn "uitverkoren volk'.

Wil je het boek lezen?Prediking van het Oude Testament (POT) - Richteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Magdel le Roux. Lezen Prediking van het Oude Testament (POT) - Richteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN