Het gouden pastaboek

Het gouden pastaboek - Carla Bardi | Tiliboo-afrobeat.com

...den pastaboek (Hardcover). Met meer dan 260 recepten is dit pastaboek hét kookboek voor het maken van alle mogelijke pastagerechten ... Het pastaboek - Gennaro Contaldo | 9789021561721 ... ... . Het besteedt... Het gouden pastaboek. Carla Bardi. Prijs: € 29,95 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad: Bindwijze: Boek, Gebonden (07-11-2012) Genre: Het gouden pastaboek Carla Bardi 10 P UITGEVERIJ Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Met meer dan 260 recepten is dit pastaboek hét kookboek voor het maken van alle mogelijke pastagerechten. Het ... Het grote pasta kookboek - kookboeken - okoko recepten ... . Toevoegen aan iWish Met meer dan 260 recepten is dit pastaboek hét kookboek voor het maken van alle mogelijke pastagerechten. Het besteedt aandacht aan meer dan honderd ... Het pastaboek. Geef je pastarepertoire een boost met 'Het pastaboek' van Gennaro Contaldo. Het nieuwste deel in Jamies Oliver's Food Tube-serie staat bomvol simpele seizoensgerechten, en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Carla Bardi
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het gouden pastaboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met meer dan 260 recepten is dit pastaboek hét kookboek voor het maken van alle mogelijke pastagerechten. Het besteedt aandacht aan meer dan honderd heerlijke sauzen die je kunt serveren bij kant-en-klare pasta uit de winkel, zoals spaghetti, penne en gedroogde tagliatelle, en bovendien worden met gedetailleerde foto's de technieken uit de doeken gedaan om heerlijke verse pastaklassiekers te maken, zoals ravioli, tortellini en lasagne. Het laatste hoofdstuk over noedels bevat meer dan 60 recepten en voortreffelijke ideeën voor het serveren van allerlei oosterse pastagerechten. Dit is het enige pastakookboek dat je ooit nodig zult hebben. Buon appetito!

Wil je het boek lezen?Het gouden pastaboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carla Bardi. Lezen Het gouden pastaboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN