De Walpurgis Nachtmerrie

De Walpurgis Nachtmerrie - Benny Baudewyns | Tiliboo-afrobeat.com

...purgis Nachtmerrie (Paperback). Drie jongens beleven in 1936 hun mooiste vakantie ... Boeken - Boekenbestellen.nl ... . Tot een vreselijke ontdekking hun verdere leven ingrijpend... De Walpurgis nachtmerrie. Drie jongens beleven in 1936 hun mooiste vakantie. Tot een vreselijke ontdekking hun verdere leven ingrijpend beinvloedt en uiteindelijk zal verwoesten. Niels Berteele, journalist bij de regionale televisie, raakt betrokken bij een duistere zaak. Daarbij spelen de verkoop van de lokale brouwerij en een verdacht sterfgeval in ... De Walpurgis Nachtmerrie - Benny Baudewyns, Benny ... ... . Daarbij spelen de verkoop van de lokale brouwerij en een verdacht sterfgeval in de buurt een rol. De Walpurgis Nachtmerrie - Benny Baudewyns (2009) mijn stem. 3,00 (1) 1 stem . Nederlands Thriller . 606 pagina's Eerste druk: The House of Books, Vianen (Nederland) Drie jongens beleven in 1936 hun mooiste vakantie. Tot een vreselijke ...

INFORMATIE

AUTEUR
Benny Baudewyns
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Walpurgis Nachtmerrie.pdf

OMSCHRIJVING

Drie jongens beleven in 1936 hun mooiste vakantie. Tot een vreselijke ontdekking hun verdere leven ingrijpend beinvloedt en uiteindelijk zal verwoesten.Niels Berteele, journalist bij de regionale televisie, raakt betrokken bij een duistere zaak. Daarbij spelen de verkoop van de lokale brouwerij en een verdacht sterfgeval in de buurt een rol. Aanvankelijk lijkt er geen verband tussen die twee feiten te bestaan. Maar Niels vermoedt dat er meer aan de hand is. Wanneer geheel toevallig vier foto¿s, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het fort van Breendonk zijn genomen, in Niels¿ bezit komen, krijgt hij niet alleen een huurmoordenaar achter zich aan, maar worden die foto¿s plotseling een wrede sleutel tot zijn eigen verleden. Hoe dieper hij begint te graven, hoe omvangrijker en explosiever zijn ontdekkingen worden. Zijn tocht leidt hem naar Zwitserland en Thailand maar vooral naar een duister geheim in de geschiedenis van België. Baudewyns is gekend omwille van zijn epische thrillers. Hij kreeg de Diamanten Kogel voor De Emerson locomotief. Zijn non-fictieboek De een zijn dood, over zijn beroep als begrafenis onder nemer, werd een bestseller.

Wil je het boek lezen?De Walpurgis Nachtmerrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benny Baudewyns. Lezen De Walpurgis Nachtmerrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN