Willens en wetens & scherven brengen geluk

Willens en wetens & scherven brengen geluk - Bauling | Tiliboo-afrobeat.com

...en wetens & Scherven brengen geluk nr.14 € 0 ... willens en wetens Nederlands spreekwoordenboek ... .80. Uitverkocht. zet op mijn verlanglijstje. WILLENS EN WETENS - Jayne Bauling Verlegenheid wordt maar al te dikwijls voor arrogantie aangezien. Zeker in het wereldje der media, zoals fotograaf Carla Duminy aan den lijve ondervindt Scherven brengen geluk betekenis en oorsprong. De betekenis achter de uitdrukking Scherven brengen geluk komt van bijgeloof. Vroeger dacht men dat, door dingen kapot te ... brengen glasscherven geluk? - GoeieVraag ... . Vroeger dacht men dat, door dingen kapot te gooien in scherven, boze geesten bang werden en wegvluchten. Dat was het geluk achter de scherven: geen enge demonen en geesten meer. Guus Geluk. Geluk en glas breekt even ras. Het geluk vliegt; die het vangt die heeft het. Dat is een geluk bij een ongeluk. Het geluk heeft hem de rug toegekeerd. Het geluk komt in de slaap. Zonder geluk va...

INFORMATIE

AUTEUR
Bauling
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Willens en wetens & scherven brengen geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Willens en wetensVerlegenheid wordt maaral te dikwijls voor arrogantie aangezien. Zeker in hetwereldje der media, zoals fotograaf Carla Duminy aan den lijve ondervindt. Buitenland-correspondent Revel Braden, een gedreven journalist, is mateloos geïntrigeerd door Carla's gereserveerdheid. Op allerlei manieren probeert hij haar 'geheim' te doorgronden, doch zonder succes. Dan benut hij het enige wapen dat hem nog ten dienste staat, de onweerlegbare seksuele aantrekkingskracht tussen hen beiden...Scherven brengen gelukChloë ontvlucht de druk van haar intellectuele milieu maar wat graag door deel te nemen aan een archeologische expeditie. Die heeft tot doel in Turkije, aan de Egeïsche Zee, een oeroud Hittietenpaleis op te graven. Eenmaal ter plekke, komt ze al snel tot twee belangrijke conclusies: archeologen zitten op het verkeerde spoor, en de blonde leider van de opgravingswerkzaamhedenis niet alleen een arrogantebruut, maarook een man die weetdat schoonheid vele schijngestalten kent!

Wil je het boek lezen?Willens en wetens & scherven brengen geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bauling. Lezen Willens en wetens & scherven brengen geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN