De geschiedenis van de oncologie

De geschiedenis van de oncologie - D J Th Wagener | Tiliboo-afrobeat.com

...Het verhaal van de oncologie is een boeiend verhaal, maar ook een van dwaalwegen, toevalligheden, illusies, vergissingen en van veel teleurstellingen en soms van succes ... Download PDF De Geschiedenis Van De Oncologie | BANK72 PDF ... .'Dit citaat is afkomstig uit de inleiding van De geschiedenis van de oncologie. De auteur, emeritus hoogleraar medische oncologie, beschrijft in deze uitgave alle aspecten van het probleem kanker vanuit een geschiedkundig ... 'Het verhaal van de oncologie is een boeiend verhaal, maar ook een van dwaalwegen, toevalligheden, illusies, vergissingen en van veel teleurstellingen en soms van succes.'Dit citaat is afkomstig uit de inleiding van De geschiedenis van de oncologie. De au de geschiedenis van de oncologie 2e druk is een boek van D.J.Th. Wagener uitgegev ... BSL Shop | De geschiedenis van de oncologie ... .'Dit citaat is afkomstig uit de inleiding van De geschiedenis van de oncologie. De au de geschiedenis van de oncologie 2e druk is een boek van D.J.Th. Wagener uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031380077 Het verhaal van de oncologie is een boeiend verhaal, maar ook e...

INFORMATIE

AUTEUR
D J Th Wagener
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
De geschiedenis van de oncologie.pdf

OMSCHRIJVING

de geschiedenis van de oncologie 2e druk is een boek van D.J.Th. Wagener uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031380077 Het verhaal van de oncologie is een boeiend verhaal, maar ook een van dwaalwegen, toevalligheden, illusies, vergissingen en van veel teleurstellingen en soms van succes. Dit citaat is afkomstig uit de inleiding van De geschiedenis van de oncologie. De auteur, emeritus hoogleraar medische oncologie, beschrijft in deze uitgave alle aspecten van het probleem kanker vanuit een geschiedkundig perspectief, van de oudheid tot de laatste ontwikkelingen in onze tijd.Voor allen die zich met de behandeling van kanker bezighouden, is het vanuit dit oogpunt interessant te lezen hoe men tot de huidige behandelmethoden is gekomen. Daarnaast kan De geschiedenis van de oncologie inspiratie bieden aan iedereen die bezig is met kankeronderzoek.Aanleiding voor het schrijven van dit boek vormde een uitnodiging voor een voordracht over de geschiedenis van de oncologie. Tijdens de voorbereiding van deze voordracht bleek dat er geen enkele monografie bestond waarin de historie van het vakgebied werd beschreven. Verspreid in de medische literatuur bleken echter wel veel gegevens te vinden. Deze geschriften bleken boeiende verhalen die achter baanbrekende onderzoeken en ontdekkingen schuil gingen. De auteur werd erdoor getroffen en vond reden te meer zich tot het schrijven van dit bijzondere boek te zetten.

Wil je het boek lezen?De geschiedenis van de oncologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D J Th Wagener. Lezen De geschiedenis van de oncologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN