Verpleegkundige excellentie

Verpleegkundige excellentie - none | Tiliboo-afrobeat.com

...kundige excellentie nodigt u uit mee te denken over wat 'meer' is in de zorg ... Online PDF Verpleegkundige Excellentie: Verpleegkunde ... ... . Het boek is gericht op het ruime publiek van verpleegkundigen en geïnteresseerden in de verpleegkundige ethiek en meer in het bijzonder leidinggevenden, docenten en (verpleegkundige) leden van commissies voor medische ethiek. Verpleegkundige excellentie nodigt u uit mee te denken over wat 'meer' is in de zorg. Het boek is gericht op het ruime publiek van verpleegkundigen en geïnteresseerden in de verpleegkundige ethiek en meer in het bijzonder leidinggevenden, docenten en (verpleegkundige) leden van commissies voor medische ethiek. Verpleegkundige excellentie 1e druk is een boek uitgegeven bij Springer Me ... Bureau ISBN - Verpleegkundige excellentie ... . Verpleegkundige excellentie 1e druk is een boek uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789035222700 Een vernieuwende uitgave over verpleegkundige...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Verpleegkundige excellentie.pdf

OMSCHRIJVING

Verpleegkundige excellentie 2e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036812726 Een vernieuwende uitgave over verpleegkundige ethiek. Vele maatschappelijke en verpleegkundige evoluties maken het noodzakelijk dat duidelijke oriëntaties aangereikt worden over 'goede zorg' en 'excellente verpleegkunde'. Hoe kan de verpleegkundige zich aan het begin van de 21e eeuw blijven profileren als 'daadgeworden bekommeris' voor de hulpbehoevende medemens? Hoe verhoudt verpleegkunde zich tot haar traditie, de technologie en het ethisch debat in onze samenleving? Hoe kijken andere hulpverleners uit de gezondheidszorg zoals artsen, beleidsverantwoordelijken, pastores, docenten, ethici aan tegen de verpleegkunde als 'zorgzame praktijk'? In het eerste deel wordt getracht vanuit een meer theoretische benadering een eigen visie over verpleegkundige ethiek te ontwikkelen. De ethische betekenis van de verpleegkundige praktijk wordt vanuit verschillende invalshoeken beschreven. In het tweede deel staat de dialoog tussen theorie en praktijk centraal. Vanuit verschillende posities en functies in de gezondheidszorg wordt nagedacht over de ethische betekenis van de verpleegkunde. In het derde deel wordt een aantal verpleegdilemma's uit de dagelijkse praktijk besproken. Verpleegkundige excellentie nodigt u uit mee te denken over wat 'meer' is in de zorg. Het boek is gericht op het ruime publiek van verpleegkundigen en geïnteresseerden in de verpleegkundige ethiek en meer in het bijzonder leidinggevenden, docenten en (verpleegkundige) leden van commissies voor medische ethiek.

Wil je het boek lezen?Verpleegkundige excellentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Verpleegkundige excellentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN