Normandië / Bretagne

Normandië / Bretagne - Joke Radius | Tiliboo-afrobeat.com

...nload de gratis route door Normandië en Bretagne ... Forum: Normandie of Bretagne | Camping-Frankrijk.nl ... . De populairste bezienswaardigheden van Bretagne en Normandië in 1 rondreis. Stadswandeling in Rouen, bezoek Honfleur, Caen, Bayeux en de landingsstranden. Combineer Bretagne-Normandië. Normandië en Bretagne in een notendop: prachtige stranden en kliffen, sfeervolle middeleeuwse steden en dorpjes, adembenemende natuur, een rijke geschiedenis, vis en schaaldieren, crêpes en galettes, cider en getijden die binnen no time veranderen. Vakantie Bretagne. Wie een veelzijdige vakantie ... Top 25: de mooiste bezienswaardigheden van Normandië ... . Vakantie Bretagne. Wie een veelzijdige vakantie in Frankrijk wil, kan niet om Bretagne heen. Het is een paradijs voor watersporters, heeft mooie, brede stranden die zijn ingesloten door dramatische rotsen, je kunt voormalige piratennesten, kleine eilandjes en elegante badplaatsen bezoeken, de beroemde menhirs bewonderen en fantastische auto- fiets- en wandeltochten maken. De 10 m...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Radius
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Normandië / Bretagne.pdf

OMSCHRIJVING

'Regent het daar niet altijd?' Dat is vaak de reactie wanneer je enthousiast bent over Normandië en Bretagne. Nee, dat is echt niet zo: het weer is juist vaak prachtig, de lucht is helder en de landschappen zijn er zonovergoten. Veel schilders, met name de impressionisten, hebben dat op hun doeken vastgelegd. Vanwege de mooie natuur keren veel bezoekers telkens terug naar deze streken. Dat geldt voor het afwisselende binnenland maar ook voor de schitterende kusten waar zowel mondain strandplezier voor de jet-set als weldadige rust te vinden is voor de stille genieter van zee en strand, kapen en klippen. Het binnenland heeft geheimzinnige bossen, woeste heuveltoppen, golvende weilanden en talloze appelboomgaarden, maar ook meren en een uitgebreid net van waterwegen, waarop de toerist naar hartelust kan varen. Op het gebied van kerkarchitectuur is er veel te zien: prachtige kathedralen, zoals die in Rouen, een van de hoogtepunten van de Franse gotiek. De Bretonse calvaires, met hun vaak ontroerende beeldengroepen, zijn ook absoluut een bezoek waard. Culinaire geneugten verdienen eveneens de aandacht. De vis-, schaal- en schelpdierschotels moet u genieten, en de crêpes, de cider, de wijn en de kazen zijn niet te versmaden. Kortom, in Normandië en Bretagne komt elk type vakantieganger aan zijn trekken.

Wil je het boek lezen?Normandië / Bretagne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Radius. Lezen Normandië / Bretagne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN