Huis en gezin als spiritueel werkveld

Huis en gezin als spiritueel werkveld - Manfred Schmidt-Brabant | Tiliboo-afrobeat.com

... gezin als spiritueel werkveld (Paperback) ... Boodschap van Kauw - Inspirerend leven ... . Het bestieren van een huishouden geldt vandaag de dag als een weinig aantrekkelijke taak. De... Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Schmidt-Brabant, M. - Huis en gezin als spiritueel werkveld Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Arsath Ro'is - Huis en gezin als spiritueel werkveld. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed ... Manfred Schmidt-B ... Chakra's en het aura: het werkveld van de spiritueel therapeut ... . Samen zijn ze goed ... Manfred Schmidt-Brabant belicht het werk in huis en gezin van een andere zijde. Spiritueel gezien gaat het in dit werkveld om het verzorgen van levens- en zieleprocessen. Hoe meer inzicht de huisvrouw - het kan uiteraard ook een 'huisman' zijn of een ander die deze rol vervult - in deze processen krijgt, des te bewuster en vrijer kan hij of zij daarmee om...

INFORMATIE

AUTEUR
Manfred Schmidt-Brabant
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Huis en gezin als spiritueel werkveld.pdf

OMSCHRIJVING

Het bestieren van een huishouden geldt vandaag de dag als een weinig aantrekkelijke taak. De karweitjes die in een huishouden gedaan moeten worden, komen immers voortdurend terug, en degene die ervóór staat oogst meestal maar weinig waardering voor zijn of haar uitputtende arbeid. Manfred Schmidt-Brabant belicht het werk in huis en gezin van een andere zijde. Spiritueel gezien gaat het in dit werkveld om het verzorgen van levens- en zieleprocessen. Hoe meer inzicht de huisvrouw - het kan uiteraard ook een 'huisman' zijn of een ander die deze rol vervult - in deze processen krijgt, des te bewuster en vrijer kan hij of zij daarmee omgaan. Door dit 'praktisch occultisme', aldus Schmidt-Brabant, kan deze kleinste sociale eenheid, het gezin, de kiemcel worden voor een nieuwe samenleving.

Wil je het boek lezen?Huis en gezin als spiritueel werkveld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manfred Schmidt-Brabant. Lezen Huis en gezin als spiritueel werkveld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN