Deep hc03. de knoop van miüs

Deep hc03. de knoop van miüs - Federico Pietrobon | Tiliboo-afrobeat.com

...c03. de knoop van miüs (0) 23,95. Bertus Borgers; Onder onze voeten kruipt de Blues (0) 18,95 ... Nieuws - Knooppunt Audio ... . Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? ... Deep hc03. de knoop van miüs (0) 23,95. Georges Bess; Vampier van benares 002 De oorsprong van het kwaad (0) 22,99. Karel van Spaendonck; De wortels van de stad (7) 24,95. Pepper Kay; Kit Guardner SciF 5 - Ma ... R2R 2015 3 Strips Boekhandel NL by Van Ditmar Boeken B.V ... ... . Karel van Spaendonck; De wortels van de stad (7) 24,95. Pepper Kay; Kit Guardner SciF 5 - Maalstroom (8) 17,95. Els Ruiters; Sint (5) 15,00. Wendy Gillissen; De zoektocht naar Tzanata (0) 33,33. Bekijk de hele lijst. Deep hc01. alfa predator (Paperback). Reeds 400.000 jaar is de mens de heerser van de aarde. Maar...

INFORMATIE

AUTEUR
Federico Pietrobon
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Deep hc03. de knoop van miüs.pdf

OMSCHRIJVING

De onderzeese zender waarvan niemand wist waar hij vandaan kwam, is vernietigd. Maar het virus dat op de signalen van de zender reageerde, blijft onverminderd voortwoekeren. Venetië, New York, Auckland: de ene stad na de andere wordt aangevallen. De pandemie verspreidt zich razendsnel - het gaat om een slachting op planetaire schaal. De mensheid wordt gedecimeerd. Enkele kleine groepjes overlevenden blijven gespaard. In het hartje van de Australische outback organiseert de weerstand zich. Alles wijst erop dat de nanovirussen intelligent zijn en onderling communiceren. Ze sporen de overlevenden actief op! In die omstandigheden lijkt het organiseren van een tegenaanval een hachelijke zaak - om niet te zeggen een onmogelijke opdracht. Gelukkig waken twee bejaarden over de mensheid, van buiten tijd en ruimte. Zal hun hulp - die meermaals als geroepen komt, vanuit een toekomst waar gevolgen voorafgaan aan oorzaken - volstaan om dit vreselijke en meedogenloze mechanisme van de dood te ontwrichten?

Wil je het boek lezen?Deep hc03. de knoop van miüs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Federico Pietrobon. Lezen Deep hc03. de knoop van miüs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN