De overheid in het burgerlijk recht

De overheid in het burgerlijk recht - A.Q.C. Tak | Tiliboo-afrobeat.com

...en een kind op het tijdstip van het ontstaan van de familierechtelijke betrekking met beide ouders zestien jaar of ouder is, verklaart het zelf ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand of van de notaris of, in geval van adoptie of gerechtelijke vaststelling van het vaderschap, ten overstaan van de rechter of het de geslachtsnaam van de ene of de andere ouder zal hebben ... IT-recht | Rechtsgeleerdheid | Rijksuniversiteit Groningen ... . De overheid in het burgerlijk recht (Paperback). Een poging tot synthese tussen het belang, voor de overheid, van het Burgerlijk Wetboek en de... De rechter kan op vordering van de eigenaar van het heersende erf de inhoud van een erfdienstbaarheid, wanneer door onvoorziene omstandigheden de uitoefening blijvend of tijdelijk onmogelijk is geworden of het belang van de eigenaar van het heersende erf aanzienlijk is verminderd, zodan ... bol.com | De overheid in het burgerlijk recht ... ... . Een poging tot synthese tussen het belang, voor de overheid, van het Burgerlijk Wetboek en de... De rechter kan op vordering van de eigenaar van het heersende erf de inhoud van een erfdienstbaarheid, wanneer door onvoorziene omstandigheden de uitoefening blijvend of tijdelijk onmogelijk is geworden of het belang van de eigenaar van het heersende erf aanzienlijk is verminderd, zodanig wijzigen dat de mogelijkheid van uitoefening of het oorspronkelijke belang wordt hersteld, mits deze ... Burgerlijk recht, ook civiel recht of in Nederland priv...

INFORMATIE

AUTEUR
A.Q.C. Tak
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De overheid in het burgerlijk recht.pdf

OMSCHRIJVING

Een poging tot synthese tussen het belang, voor de overheid, van het Burgerlijk Wetboek en de burgerrechtelijke rechtsvorm en de publiekrechtelijke wet en bevoegdheidsuitoefening als bestuursorgaan. A.Q.C. Tak is hoogleraar in het recht, in het bijzonder het staatsrecht en het bestuursrecht, aan de universiteit van Maastricht. Hij heeft vele studies verricht naar de bevoegdheid van de overheid tot het verrichten van rechtshandelingen in het algemeen, en privaatrechtelijk in het bijzonder.

Wil je het boek lezen?De overheid in het burgerlijk recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.Q.C. Tak. Lezen De overheid in het burgerlijk recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN