Bert's breinboek voor managers en trainers

Bert's breinboek voor managers en trainers - Bert Overbeek | Tiliboo-afrobeat.com

...s breinboek voor managers en trainers' door Bert Overbeek - Onze prijs: €11,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Bert's breinboek voor managers en trainers (Paperback) ... Bert Overbeek - Managementboek.nl ... . Bert's breinboek is een hulpmiddel voor iedere manager, die geïnteresseerd in integere... Bert"s breinboek is een hulpmiddel voor iedere manager, die geïnteresseerd in integere beïnvloeding van zijn medewerkers. Het zet een paar heilige huisjes op de helling, maar biedt ook alternatieven zoals attractoren in plaats van competentieprofielen. Bert's breinboek voor managers en trainers. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. ... Boek: Bert's breinboek voor managers en trainers ... ... . Bert's breinboek voor managers en trainers. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal....

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Overbeek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bert's breinboek voor managers en trainers.pdf

OMSCHRIJVING

Bert's breinboek is een hulpmiddel voor iedere manager, die geïnteresseerd in integere beïnvloeding van zijn medewerkers. Het zet een paar heilige huisjes op de helling, maar biedt ook alternatieven zoals attractoren in plaats van competentieprofielen.Kunnen we wel veranderen? Spreek een 40-jarige, stel hem de vraag of hij hetzelfde is als toen hij 20 was, en hij zal ontkennend antwoorden. Ja, hij is veranderd. Maar het komt ook voor dat je iemand na 30 jaar weer eens tegenkomt, die je zegt dat je nog precies zo bent als toen. De vraag of iemand kan veranderen is belangrijk voor iedere zichzelf respecterende manager, trainer of coach, kortom voor iedereen die zich met verandermanagement bezig houdt. Wie zich via het moderne neurowetenschappelijke onderzoek verdiept in de menselijke `mind , wordt verleid tot de conclusie dat veel wel degelijk te leren is, maar lang niet alles. En wat te leren is, verschilt per persoon.Dit leidt in dit boek tot een conclusie: `Leren moet je proberen . Zonder het te proberen, kom je er niet achter wat voor jou nu precies wel en niet te leren is. Je leert dan de mogelijkheden en beperkingen van je brein niet kennen. Het boek bevat een bundel uitdagende artikelen over de invloed van het breinonderzoek. Want er is vernieuwing nodig in cultuurverandering. Organisaties maken vaak gebruik van te oude modellen. Oude wijn in nieuwe zakken.

Wil je het boek lezen?Bert's breinboek voor managers en trainers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Overbeek. Lezen Bert's breinboek voor managers en trainers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN