Bankier van de maffia

Bankier van de maffia - P. Rosenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Bankier van de maffia. Het is in principe een leuk verhaal waarin sex en geweld redelijk naar aan bod komen ... Bankier Van De Maffia van D. Rosenberg 28 x tweedehands te ... ... . Echter naarmate je dichter bij het einde komt, is de afloop wel erg slapjes. Je hoopt op een knallend einde, maar een slappe epiloog is wat je uiteindelijk krijgt voorgeschoteld. Bankier van de Maffia. BANKER VAN DE MAFFIATwee mannen uit volstrekt verschillende werelden: Jeffrey Blaine, partner bij de gerenommeerde... Bankier van de maffia door philip rosenberg karakter uitgevers bv, uithoorn, vierde druk, 2004 paperback, 387 ... Boekwinkeltjes.nl - Rosenberg, Philip. - BANKIER VAN DE MAFFIA ... ... Bankier van de maffia door philip rosenberg karakter uitgevers bv, uithoorn, vierde druk, 2004 paperback, 387 bladzijden isbn: 9061123119 twee mannen uit volstrekt verschillende werelden: jeffrey Chet Fiore, een van de belangrijkste mannen uit de Italiaanse onderwereld, de rechterhand van Gaetano Falcone, de oude Go...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Rosenberg
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Bankier van de maffia.pdf

OMSCHRIJVING

PHILIP ROSENBERGBANKER VAN DE MAFFIATwee mannen uit volstrekt verschillende werelden: Jeffrey Blaine, partner bij de gerenommeerde investeringsbank Layne Bentley op Wall Street. Chet Fiore, een van de belangrijkste mannen uit de Italiaanse onderwereld, de rechterhand van Gaetano Falcone, de oude Godfather van de New Yorkse maffia.Op de dag dat hun wegen elkaar kruisen, verandert hun beider leven definitief. Want door een geraf-fineerde manipulatie weet de maffioso de keurige bankier in zijn macht te krijgen en hem te betrekken bij zijn illegale financiële activiteiten.De maffia beschikt namelijk over aanzienlijke sommen illegaal geld; vele miljoenen dollars die uit het zwarte circuit gehaald moeten worden. En de respectabele bankier beschikt over ingenieuze middelen om geldstromen te manipuleren. Samen ontwikkelen Blaine en Fiore een briljant witwasplan. En gaandeweg wordt duidelijk dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze in eerste instantie vermoed hadden...Bankier van de maffia is een indrukwekkend epos waarin Wall Street en de New Yorkse onderwereld elkaar ontmoeten.

Wil je het boek lezen?Bankier van de maffia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Rosenberg. Lezen Bankier van de maffia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN