Onbegrensde rechtsbeoefening

Onbegrensde rechtsbeoefening - none | Tiliboo-afrobeat.com

...pgave 'Onbegrensde rechtsbeoefening' prof ... Onbegrensde rechtsbeoefening door K.J. de Graaf & A.G ... ... . dr. ir. (Arjan) A.G. Bregman Hoogleraar bouwrecht Rijksuniversiteit Groningen en verbonden aan het Instituut voor Bouwrecht en aan de ASRE 'Onbegrensde rechtsbeoefening' door A.G. Bregman, H.E. Bröring, K.J. de Graaf - Onze prijs: €60,00 - Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen Original language: Dutch: Title of host publication: Onbegrensde rechtsbeoefening: Subtitle of host publication: Opstellen aangeboden aan prof. mr. D.A. Lubach Rijksuniversiteit Groni ... Onbegrensde rechtsbeoefening - Instituut voor Bouwrecht (IBR) ... . mr. D.A. Lubach Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Onbegrensde rechtsbeoefening (Paperback). Prof. mr. Dick Lubach, hoogleraar bouwr...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Onbegrensde rechtsbeoefening.pdf

OMSCHRIJVING

Prof. mr. Dick Lubach, hoogleraar bouwrecht, is veertig jaar verbonden aan de vakgroep Bestuursrecht & Bestuurskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Dit is een van de redenen om hem een liber amicorum aan te bieden met bijdragen van mensen - uit de wereld van de universiteit, de rechtspraktijk en het Instituut voor Bouwrecht - met wie hij nauw heeft samengewerkt. Het wetenschappelijke werk van Lubach ­kenmerkt zich door een brede, grensoverstijgende belangstelling. Deze bundel weerspiegelt dat.De bijdragen zijn geordend rond drie thema's: het omgevingsrecht, het publiek- en privaatrecht en het algemeen bestuursrecht. In een aantal beschouwingen wordt stilgestaan bij de vraag wat er van de wetenschappelijke ideeën van Lubach is terecht gekomen, bijvoorbeeld waar het gaat om het onderwerp van diens proefschrift over beleidsovereenkomsten. Andere bijdragen concentreren zich op actuele ontwikkelingen, ­zoals op het terrein van het aanbestedingsrecht of het nieuwe bestuursrechtelijke schadevergoedings- en nadeelcompensatierecht. Voorts bevat de bundel meer fundamentele beschouwingen, over het belang van interne rechtsvergelijking en van generalistische in plaats van gespecialiseerde rechtspraak.De bundel maakt duidelijk dat zowel de door Lubach bestudeerde onderwerpen als diens grensoverstijgende onderzoeksaanpak nog steeds van bijzondere betekenis zijn.

Wil je het boek lezen?Onbegrensde rechtsbeoefening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Onbegrensde rechtsbeoefening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN